Dupa 6 luni…

Prin august am scris postul asta despre experiența mea cu ADSL-ul de la Romtelecom. După rezilierea contractului cu ei am tot așteptat să vină să ia modem-ul de ADSL. L-am pus în cutia lui originală și l-am aruncat într-un dulap. Deja îmi pierdusem orice speranță că o să mă mai întrebe cineva vreodată de modem-ul ăla.

Dar totuși, săptămâna trecută au sunat. Eu nu eram acasă și au vorbit cu frate-meu care le-a zis că nu știe nimic de nici un modem și că să revină în altă zi. N-au mai sunat de atunci dar totuși e bine că au dat un semn și că se interesează de soarta săracului modem părăsit la mine. Poate-l pune cineva și pe el la treaba ca-i păcat să stea așa.

Îmi dau seama câți clienți are Romtelecom-ul dacă a trebuit să aștept 6 luni de zile ca să aibă ei nevoie de un modem ADSL. Acum probabil că au luat de la altcineva și va trebui să mai aștept câteva luni pentru următorul telefon.

Mă gândesc să le cer chirie pe spațiul ocupat de cutia modemului timp de 6 luni de zile. N-a fost în funcțiune iar ei pur și simplu l-au lăsat aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *