Fanfara Ciocârlia

 

Am fost pe la concertul Fanfarei Ciocârlia în seara asta. Nu pentru că-s fan muzică țigănească ci doar pentru că eram curios cum se prezintă într-un concert. Auzisem o parte din interpretările lor, chiar și pe alea care se aproprie primejdios de manele și pot să zic că sunt într-adever remarcabili. M-au lăsat “paf” la prelucrarea dupa tema “Pantera Roz” iar saxofonistul (ăla în negru din poza de mai jos) e genial.

Exceptând momentele cu 2 fuste colorate pe scenă și un nene țigan, cu plete și îmbrăcat în alb, pot să zic că a meritat. Până și “the fat lady” aka “regina muzicii țigănești” aka Esma Redzepova a făcut față onorabil (folosindu-și vocea pe care tre’ să recunosc c-o are). Eh, văzându-i pe cei din Fanfara Ciocârlia parcă se mai liniștesc pornirile rasiste. Păcat că nu ține decăt până ieși afară din Sala Palatului și dai de “băștinoșii” noștri.

 

5 Comments Fanfara Ciocârlia

 1. Karka

  Si eu am fost. Si am fost total dezamagit de public. Au venit degeaba la concert. Nu au nici o treaba cu muzica. 90% din ei au venit de dragul trendului (Fanfara Ciocarlia a cantat pe coloana sonora a filmului Borat). De altfel asta este si cauza pentru care nu canta in Romania desi sunt extrem de cunoscuti pe afara. Sunt curios ce ar face in fata unui public cunoscator de muzica pleibecistii care sunt acum la moda.

  Cu parere de rau spun … mai bine se tinea concertul intr’o carciuma cu 10 persoane care intr’adevar stiau pentru ce au venit acolo.

  Reply
 2. beni

  Si eu am fost tare dezamagit de public… D
  Nu pot sa uit figurile a doua blonde fitzoaaaaase care se uitau ca la un film rusesc netitrat. Dezamagite! “Ce trend mai e si asta cu Fanfare Ciocarlia?” s-or fi intreband. Ca sa vedeti cum decurge un concert live cautati DVD-ul pe care l-au scos anul trecut ce contine un film cu un concert live sustinut la Berlin. Evident nu se gaseste in Romania. Si in Germania se vinde ca paine calda. Totusi pe net gasiti un rip…

  Reply
 3. Zgayby

  Sa fim seriosi, n-au fost adusi in Romania din cauza soundtrack-ului de la Borat. Eu cred ca nu se vrea sa fie cunoscuti aici…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *