No tracker in 2007

Vestea bună pentru mulți, rea pentru cei care au fost lângă noi și ne-au ajutat este că, din ianuarie 2007, cel mai probabil prima zi în care are cineva chef să ajungă la muncă, trackerul de torrent va fi pus jos. Motive sunt destule, printre ele fiind si cele care țin de lipsa de timp.

Mai în glumă mai în serios, în ultima vreme n-am mai avut timp nici măcar să-mi cert uploader-ii cum trebuie că urcă prea mult porn și prea puține chestii interesante.

Le urez multă baftă tuturor celor cu care am colaborat și cine știe, poate ne mai întâlnim la următorul proiect similar :D.

18 Comments No tracker in 2007

 1. Maurice

  naspa, se aud de pe acum sampaniile pocnind, eh asta e acum.
  ps cand spui “din lipsa de timp” te referi la tine si la B. ?

  Reply
 2. Mikutzu

  A fost un proiect realizat cu o mână de oameni și va rămâne așa. Ori îl ținem noi ori îl îngropăm. O soluție de mijloc ar fi un tracker cu circuit închis dar rămâne să ne mai gândim la asta.

  Reply
 3. nu_vreau

  Mikutzule.. chiar imi pare rau. era unul dintre putinele trackere serioase din RO. bafta maxima in continuare. Si multe salutari si lui Biatch ;)

  Reply
 4. morpheus

  pacat.. a fost un an frumos alaturi de voi..
  R.I.P. si speram sa va redem cat mai curand in aceeasi forumla.
  inca nu sterg bookmarkul..

  Reply
 5. claustro

  erm, s-a redeschisara?. sau asta e cu totul altceva.
  in cazul in care e acelasi, nu ma pot loga cu userul meu si nu pot recupera. zice ca n-are mail-ul meu in baza de date. suparator.
  se poate face ceva?
  10x

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *