Fargo

Vă recomandam acum câteva zile niște seriale noi apărute prin 2014. Printre ele era și Fargo, serialul produs de frații Coen (Joel și Ethan) după filmul cu același nume regizat de cei doi.

Între timp am avut ocazia sa văd și finalul primului sezon. Similar cu “True Detective” sezonul 2 va avea alte personaje și o poveste complet nouă. Iar povestea din primul sezon s-a încheiat atât de PERFECT încât în momentul de față consider finalul acesta de sezon unul dintre cele mai bune finaluri din toate timpurile.  Și recomandarea mea de “merită să-l urmăriți și pe ăsta” se transforma într-un “TREBUIE să-l vedeți și pe ăsta”.

De acord, “True Detective” a avut dialogurile interesante și comentariile despre viață făcute de Cohle. Însă serialul ăsta este excelent din mai multe puncte de vedere. Și cu scuzele de rigoare față de hipsterimea fană “True Detective” am ajuns să îl consider peste acesta. Deși-i ușor siropos pe alocuri, deși are momente când e ușor previzibil, reușește să fie “ca în viața reală” și personajele să fie perfect conturate.

Iar finalul este pur și simplu poetic.

2 Comments Fargo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *