Fracturistu'

E nasol rău să fii poet. În primul rând ești neînțeles de cei din jurul tău, toți te cred nebun de legat. La început, probabil, te întrebi dacă nu cumva chiar ai ceva cu capul. După care, încet încet, te relaxezi în ceea ce privește problema și ajungi la concluzia că tu ești întreg la minte da’ restu-s limitați și nu văd universul în perspectivă așa cum o faci tu. Chiar dacă universul tău arată ca văzut printr-un fund de sticlă de vin de proastă calitate.

Mdah, încerc să înțeleg ce l-a determinat pe săracu’ om să ne facă proști și curve. Nu-mi dau seama dacă-i ceva patologic sau problema e genetică ( nasol, statul nu te controlează la cap înainte să-ți dea voie să faci copii).

Oricum, postez mai jos continuarea discuției pe mail cu personajul (începutul e aici ):

Marius Ianus :

amice… nu am cuvinte.
“cretin” nu e nici pe departe un cuvint politicos.
iar tu vorbesti ca sa dai din gura or wtw.
hai sa punem punct.

Marius Ianus : (în timp ce eu tocmai trimiteam reply-ul pentru cel de mai sus)

oricum, iti multumesc ca ai postat acel link spre sursa “pamfletului” micului zoso. (desi felul in care ai facut-o e destul de dubios…) asa e corect dpv democratic si bloggeristic – sa aiba toate partile drept la cuvint.

Eu : (reply-ul menționat mai sus)

Cretin era mesajul nu autorul. Sau, mai curand, modalitatea de abordare a problemei a fost cretina. Intre timp m-am lamurit si ce hram poarta autorul. Sunt de acord. Punem punct ca n-are rost.

Have a nice fucked up life.

Marius Ianus :

Cum spui tu. Si pe mine ma deranjeaza conflictul evident intre pretentiile voastre de respectabilitate si limbajul pe care il folositi. Dupa parerea mea originea lui e de gasit in scoala de f proasta calitate prin care ati trecut, care nu va insuflat nici macar un damf de cartezianism (aka nu v-a invatat sa ginditi).
Uite ca nu te las sa ai ultimul cuvint :P .

Mai am și eu vreo 2 ani până fac 30. Sper să nu mă “prăjesc” în halul ăsta până atunci. Dac-o fac totuși, să-mi dea cineva un brânci în Dâmbovița.

4 Comments Fracturistu'

 1. zuza

  asta cu damful de cartezianism a fost chiar tare =))
  ce oameni ratati exista pe lumea asta.. mi-e si un pic mila de el, parca.. uhm, sau nu..

  Reply
 2. nexus

  Omul asta sigur agreaza stilul francez de a face tot felul de cuvinte din neant – “bloggeristic”.
  Foloseste limba romana ca pe o hartie igienica se pare si nici macar nu-si da seama – “damf” se refera la mirosul dezagreabil de alcool pe care-l exala cineva sau ceva (citat din DEX ;) ca sa nu fie dubii). Deci el cauta cuvantul “dram” care se refera la cantitate.
  Individul, din pacate, confirma impresia mea ca mai toti artistii contemporani sunt facuti la apelul de seara.

  Reply
 3. Andrei

  E geniala intreaga discutie. Chestie de pus in rama si tinut minte. Cat de idiot sa fii sa pui pe net o discutie in care demonstrezi ca ai fost un badaran inca de la inceput? Si asta ca sa il inveti minte pe interlocutor…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *