Fraierii insistă

Ä‚știa (PC/Antena 1,2,3,4…/JN/Felix) sunt îmbucurător de tâmpiți. La naiba, sunt aproape de-a îmi cere scuze față de niște persoane pe care le credeam a fi pe culmile prostiei. Ä‚știa-s mai sus. 

Yup, tot legat de LHC și de “sfârșitul lumii” mă refulez acum. De data asta din cauza unui articol din JN :

Se amână Apocalipsa? 
Dacă va fi așa, trebuie să știm că vom putea totuși să mai stăm liniștiți cel puțin o lună. Și asta pentru că, miercuri, la Geneva, va avea loc doar un test al celui mai mare accelerator de particule din lume. Experimentul final va avea loc pe 21 octombrie, în prezența șefilor de state din 20 de țări, mai puțin România. Și asta pentru că țara noastră, deși participă la experiment, nu este parte integrantă a proiectului, procedurile fiind în curs. Așadar, președintele Traian Băsescu nu va fi prezent la evenimentul din 21 octombrie, când ar putea începe oficial sfârșitul Planetei. 

Faza cu “sfârșitul oficial al Planetei” este fix în stilul mâncătorilor de rahat de prin Intact.

P.S. Măcar articolul mi-a lămurit motivul pentru care-au protestat PC-izdii azi. Băsescu nu poate să ajungă pe 21 octombrie la CERN. Așa că ei nu vor să oprească experimentul. Ar vrea doar să-l întârzie până poate să ajungă Băsescu pe acolo prin apropiere.

7 Comments Fraierii insistă

 1. Vic

  Toata istoria asta cu sfarsitul sfarsitului mi se pare o stupiditate. Aici in Canada nici nu s-a auzit de asta. Numai in Romania se mananca la rahat pentru orice fleac.

  Reply
 2. Bogdan C.

  Astia de la Antene/JN cred ca sunt alesi pe spranceana… in prostie – vezi si sobolanii care umbla pe net.
  In afara de tabloidele alea penibile ei eu fost singurii care s-au agitat cu sfarsitul lumii.

  Reply
 3. Doru Oprisan

  Si titlurile din presa internationala sunt elocvente: peste tot se pomenea de cel mai important experiment ever, care va raspunde la cele mai importante intrebari ale omenirii, etc.. numai la noi titlurile erau cu sfarsitul lumii and shit. Idioti.

  Reply
 4. clawd

  Deaaah… Bine ca numa Intact is idioti! RAILOR! Numa discriminare…
  Acum… repetati dupa mine: “T.O.Ț.I._O._A.P.Ä‚._Ș-I.-.U.N._P.Ä‚.M.Â.N.T.!.”

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *