Fuck RATB, Fuck "Sommet de la Francophonie"

Nu-i de ajuns ca avem un transport comun de tot rahatul in Bucuresti. Trebuie sa mai vina si un “sommet” ca sa-i puna capac. Si evident ca idiotii de la RATB nici n-au anuntat CUM modifica traseele mijloacelor de transport in comun. Asa ca am patit-o in seara asta si m-am invartit jumatate de ora pe la eroilor pana am gasit un 136 ca sa ajung acasa.

Pe la 18, dupa niste momente de chin cu Tico-ul colegului meu instructor (Tico ramas in pana si impins pe ploaie pana la prima benzinarie), am ajuns intr-un final pe la prietena mea acasa. Pe la 21:30 am plecat si am luat autobuzele cum fac de obicei seara cand nu ma grabeste nimeni nicaieri. Prima surpriza a venit cand 104 n-a mai oprit la Eroilor unde era capatul de obicei ci in partea ailalta a parcului, in statia de 336 inspre Universitate. Am zis “hopa, sa vezi ca asta a ocolit podul ala de la Opera din cauza unui accident ceva” (pentru ca practic doar podul l-a ocolit). Cand am coborat in statie, inca cateva persoane complet derutate asteptau acolo 336 inspre Universitate. Atunci mi-a picat fisa ca le-a deviat traseul cu ocazia balamucului. M-am gandit ca daca 104 a venit pe splai pana acolo atunci si 336 o sa vina tot pe splai pana la Eroilor. Asa ca am luat-o la pas pana in fata Operei sa astept un 336 acolo. Pixu. Nici un 336. Timp de 15 min n-a aparut nimic. M-am intors inapoi la Eroilor si am ramas acolo asteptand un 137. De ala stiam ca nu trece prin zonele “sensibile”. N-a venit 137 in schimb a venit un 136.  Care a ocolit pe b-dul Timisoara pana la Apaca si de acolo a revenit pe traseul normal. Am inteles ca asa e si traseul lui 336 care vine de undeva de pe “Berzei” la Eroilor.
Exceptand faptul ca idiotii nu s-au gandit de loc ca mai sunt persoane care se duc la munca in zilele astea, eu n-am inteles de ce au deviat traseele de azi. Si daca tot le-au deviat de ce n-au pus niste anunturi ceva. In loc de afisele alea gay de prin oras mai bine puneau harti cu traseele modificate RATB. O sa fie o saptamana nasoala rau de tot. RATB-ul ar trebui sa-mi dea abonament gratis luna viitoare pentru neplacerile cauzate saptamana asta.
Ah… in caz ca vreti sa ma intrebati de ce nu merg cu metroul va raspund. Din doua motive. RATB-ul e mai flexibil. In metrou n-am la ce sa ma uit pe geam (fibre si cabluri vad si eu toata ziua pe la munca).

5 Comments Fuck RATB, Fuck "Sommet de la Francophonie"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *