Stufstock again…

Nicu Covaci despre Stufstock :

“Sper ca pentru cei tineri, Stufstock sa insemne ceea ce, candva, Woodstock a insemnat pentru mine.”

Cacat ! Woodstock a fost in alt timp, in alta lume si pentru altfel de oameni.

Este ironic cum Vama Veche e distrusa tocmai de cei chemati din 2003 incoace s-o salveze. Mircea Toma zicea prin B-24-FUN :

“Din 2003 ai venit la Stufstock ca sa salvezi Vama Veche si 2 Mai-ul. Azi, nasolule, unii spun ca mai mult ai stricat cu Stufstock-ul tau nenorocit. Ei bine, nu-i adevarat ! Si uite de ce tu ai avut dreptate si ei nu: daca nu veneai, azi Vama Veche ar fi fost ingropata in betoane cu 6 etaje. Tu le-ai blocat ! Ai fi avut pe plaja un minunat Aqua Magic, cazinouri si numai localuri fancy – cu striptease – langa plaja. Tu le-ai expediat la ele acasa ! A fost mai mult decat o fapta buna, a fost o revolutie, fratele meu ! Si ai castigat o batalie cu balaurul turismului industrial. “

Cine era tampit in 2003 sa investeasca bani in Vama Veche, un loc unde venea o mana de pletosi care faceau plaja in pielea goala ? Acum e cu totul alta poveste. Deja exista Bavaria si in mod sigur vor urma si altele. Acum, mediatizarea excesiva a adus gloata care va face sa merite o investitie mai serioasa acolo.

N-am calcat prin Vama decat o data. Prin ’97 parca. Intotdeauna am fost genul de om care a preferat muntele, dar Vama era atunci un loc la fel de linistititor. In mod sigur nu mai e asa acum. Si fac pariu ca-n maxim 2-3 ani o sa rasara si primul hotel prin zona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *