GG BDR

BDR e ăștia. De ce-i laud ușor ironic ? Păi pentru că cineva de la ei tocmai a făcut o tâmpenie cât el de mare. M-am înscris (după cum au făcut probabil și alte câteva sute de oameni) la Cisco Expo, ediția 2007. Chestie relativ selectă (anul trecut au cam ajuns și neamuri mai proaste) pentru care plătești o sumă de bani. Ei, dragii de ei (de bdr) au trimis confirmarea înregistrării cu adresa mea de mail într-un ditai CC-ul alături de încă 100 și ceva de adrese de mail. Deci, vând listă de adrese de mail-uri cu oameni din domeniul IT, interesați de Cisco Expo (deci au o oarecare putere de decizie în cadrul companiei în care lucrează). Oare cât face asta ?

2 Comments GG BDR

 1. nexus

  Asta se intampla cand trimite secretara blonda (aleasa pentru decolteu si fusta mini) sau omul bun la toate (care e si ruda cu patronul/directorul) mailurile importante.
  Eu stiu de o firma unde patronul dorea sa angajeze 4-5 oameni sa trimita newsletter. Da, corect, sa trimita BUCATA CU BUCATA. ;)
  Daca se holba un rand mai jos vedea ca exista si BCC omul nostru, dar trebuia sa stie si ce inseamna…

  Reply
 2. Manowar

  Nexus, puiule, pentru retardati, iti vand eu urmatorul pont: nu-i nevoie decat de-un om pentru toata afacerea asta cu trimis mailuri, ca de-aia s-a inventat for i in … ; do … ; done

  Da’ in fine. Asa-i la romani: stiu ei o firma unde patronul X,Y,Z, ca doar n-o sa fie ei mai prejos, nu-i asa?

  Fucking morons.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *