Concluzia zilei

Dacă-i dai românului un mic și-o bere stă capră bucuros și mai și geme de plăcere.

3 Comments Concluzia zilei

 1. nexus

  Poetule! :))
  Si sunt PATRU mici – nu unul. :)) Ce sa-i faci? Inflatia loveste in toate domeniile.

  Reply
 2. bebe

  Parcul Izvor, zici?

  Acolo unde de cateva zile se taie intr-o veselie copaci abia infloriti, se tavaleste iarba si se toarna asfalt ca sa ridice tribune din plastic, paddock-uri si “event area” pentru cursa automobilitica FIA GT? Nulitatea absoluta, papitoiul pomadat pe numele sau Videanu, Primar General, i s-a nazarit lui ca ar fi “trendy” sa organizeze o cursa de F3 in jurul Casei Poporului intre 18-20 mai. In orasul cel mai poluat din Europa.

  Atentat incalificabil asupra mediului! Dar nu numai. Vai de oamenii ce locuiesc in blocurile de pe traseu si care vor fi terorizati zile la rand de vuietul infernal de motoare ale bolizilor ce vor zburda cu 250 km/ora prin fata geamurilor lor!

  Atitudine civica? Proteste ale societatii civile, ale organizatiilor ecologiste? Pichetarea Primariei? Spiritul comunitar mobilizat? Dezbateri pro si contra la televiziuni, in mass-media, pe forumuri?

  NIMIC! NADA! NIENTE! ZILCH! ZERO!

  Bucurestenii sunt apatici si indiferenti la ce se petrece (catastrofal!) in jurul lor! Gloata lacoma se aduna doar la mirosul de fum si seu al fleicilor si mititeilor dati moca la zaiafeturi de tot felul – exact ce s-a petrecut azi acolo.

  Poate doar atunci cand acesti inconstienti vor incepe sa dea ortu’ popii ca pestii pe uscat in vara asta ce s-a prognozat ca cea mai torida din toate timpurile vom mai face o constatare savanta: adunatura de insi de pe malurile Dambovitei este lipsita pana si de elementarul instinct de autoconservare!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *