networkingÎn urma nenumăratelor sesizări deschise de mine la suportul RDS referitor la viteza de upload (adică amărâtul ăla de juma’ de mbps) cu care mă chinui acasă am luat decizia să îmi bag și anume picioarele în măreața companie RCS-RDS. Și să migrez altundeva cu toate (tv/internet). Că tot au devenit ultra-măgari pe toate planurile.

Îmi surâde Romtelecom și m-aș duce chiar mâine la ei dar aș vrea să mă asigur înainte că are performanțele lăudate (la internet mă interesează în primul rând). Conform site-ului lor aș avea acces la adresa mea la Clicknet Power 100Mbps însă aș vrea să am ocazia să testez serviciul înainte.

Prin urmare întreb și eu public, are cineva acasă Clicknet Power 100Mbps și e disponibil să facă niște teste de viteză ? Sau, că tot vine Moșu’, poate citește cineva de la Romtelecom pe aici și au posibilitatea să mă lase să testez o lună abonamentul respectiv de interneț. Promit că fac review-uri și îl laud până la adânci bătrâneți dacă e ceea ce-mi doresc (măcar un 3-4 mbps viteză de upload).