Google Wave

Azi mi-am primit și eu invitația pe google wave. Am rămas cu 2 invitații (din cele 10 avute la dispoziție). Invitații pe care le fac cadou primilor 2 comentatori de aici care-și exprimă interesul pentru așa ceva.

Ah, evident că până când nu am cu cine conversa via Google Wave stau mai mult și mă uit la interfață. Și la filmulețul de prezentare.

P.S. Trimit celor care-și lasă adresa de gmail atunci când comentează.

26 Comments Google Wave

 1. Meekuu

  Le-am terminat pentru moment. În cazul în care mai primesc o să trimit tuturor celor care au cerut pana în acest moment si nu au primit.

  Reply
 2. Meekuu

  Mdap, m-a mancat si pe mine undeva sa repar ceasul de pe server fix cand comentati voi. De aia am luat conturile in ordinea mail-urilor cu comentarii primite de la WordPress-ul instalat nu in ordinea dezordonata de aici :).

  Reply
 3. Radu

  As fi vrut si eu o invitatie, dar daca s-au terminat, s-au terminat. Pe viitor, sau daca eventual vreunul dintre cei care au primit invitatie ar putea sa doneze vreuna dintre cele care le au disponibile.

  Reply
 4. A.Faith

  mno, am primit şi io invitaţie pe Google Wave, dar nu prea am cu cine să testez jucăria, aşa că dacă are cineva chef să wave-uiască cu mine, let me know :) cu toate că, sincer să vă spun, încă nu am reuşit să aflu cum fac să încep o conversaţie cu cineva care nu e în lista de contacte. Meeku?

  Reply
 5. Meekuu

  Heh, lasă că nu m-am așteptat nici eu la ce spike mi-am făcut cu mâna mea când am anunțat invitațiile. Mă gândeam că na, or comenta 2-3 până diseară și gata. Draci, au comentat aproape instant.

  Reply
 6. rpetre

  Mi-astept si eu invite-ul si stiu ca au ceva probleme de capacitate si ca sunt delayed. Ai idee cat a durat sa-l primesti? Sau esti dintr-aia care s-au inscris pe site pt. cand o fi?

  Reply
 7. Meekuu

  M-am inscris pe site de cand am auzit ca lanseaza asa ceva si au fost posibile inscrieri. Naibii, duceam dorul talk-ului in timp real :D.

  Iar acum mă joc ca un copil mic…

  Reply
 8. Lawrence

  Eu am deja cont la GW, vreau doar pe cineva cu care sa pot discuta :) Cine are cont si este interesat just tell me!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *