Google Wave

Azi mi-am primit și eu invitația pe google wave. Am rămas cu 2 invitații (din cele 10 avute la dispoziție). Invitații pe care le fac cadou primilor 2 comentatori de aici care-și exprimă interesul pentru așa ceva.

Ah, evident că până când nu am cu cine conversa via Google Wave stau mai mult și mă uit la interfață. Și la filmulețul de prezentare.

P.S. Trimit celor care-și lasă adresa de gmail atunci când comentează.

Leave a Reply

26 Comments

 1. Meekuu

  Done. Ah, și de fapt mai aveam 3. Deci acum au mai rămas 2.

 2. Iulian

  As vrea si eu o invitatie. Conceptul pare interesant …

 3. Meekuu

  Le-am terminat pentru moment. În cazul în care mai primesc o să trimit tuturor celor care au cerut pana în acest moment si nu au primit.

 4. Ah, s-a corectat, dar ultimele 3 comentarii apareau ca fiind din 14 octombrie :)

 5. Ah am ramas pe dinafara, sper ca Sabotor sa faca un lucru bun azi fiind 13 marti :)

 6. Meekuu

  Mdap, m-a mancat si pe mine undeva sa repar ceasul de pe server fix cand comentati voi. De aia am luat conturile in ordinea mail-urilor cu comentarii primite de la WordPress-ul instalat nu in ordinea dezordonata de aici :).

 7. Si eu cautam o invitatie, dar cred ca am cam intarziat. daca mai gasesti totusi o invitatie, si vrei sa mi-o trimiti, raman dator :)

 8. sw33t

  pls. daca mai aveti trimiteti si mie. raman dator. multam!!!

 9. Radu

  As fi vrut si eu o invitatie, dar daca s-au terminat, s-au terminat. Pe viitor, sau daca eventual vreunul dintre cei care au primit invitatie ar putea sa doneze vreuna dintre cele care le au disponibile.

 10. mno, am primit şi io invitaţie pe Google Wave, dar nu prea am cu cine să testez jucăria, aşa că dacă are cineva chef să wave-uiască cu mine, let me know :) cu toate că, sincer să vă spun, încă nu am reuşit să aflu cum fac să încep o conversaţie cu cineva care nu e în lista de contacte. Meeku?

 11. pff, trebuie sa stau cu ochii pe blogul tau ca pe butelie :)

 12. Meekuu

  Heh, lasă că nu m-am așteptat nici eu la ce spike mi-am făcut cu mâna mea când am anunțat invitațiile. Mă gândeam că na, or comenta 2-3 până diseară și gata. Draci, au comentat aproape instant.

 13. Mi-astept si eu invite-ul si stiu ca au ceva probleme de capacitate si ca sunt delayed. Ai idee cat a durat sa-l primesti? Sau esti dintr-aia care s-au inscris pe site pt. cand o fi?

 14. Meekuu

  M-am inscris pe site de cand am auzit ca lanseaza asa ceva si au fost posibile inscrieri. Naibii, duceam dorul talk-ului in timp real :D.

  Iar acum mă joc ca un copil mic…

 15. :))

  să stai de vorbă cu Meekuu is fun. în special pe google wave :)

  (testing the email notification)

 16. Raz

  mai aveti careva invitatie pentru google wave?

 17. diesonne

  Si eu, rog mult, daca mai este.. :)

 18. Au inceput sa se dea cate mai multe.
  Daca mai sunt poftitori, am si eu cateva invitatii de dat.

 19. Lawrence

  Eu am deja cont la GW, vreau doar pe cineva cu care sa pot discuta :) Cine are cont si este interesat just tell me!

Next ArticleCertificat SSL Thawte