Și dacă tot e ziua ofertelor, mai vin cu una. De data asta adresata celor care au resursele necesare și vor un certificat SSL de la Verisign la jumătate de preț.

După cum aminteam acum ceva vreme, Thawte desființează Web of Trust. Proasta mișcare pentru imaginea lor. Deși nu cred că pe cei de la Verisign îi cam doare în bască de treaba asta având în vedere că au achiziționat Thawte mai mult ca să scape de o concurență incomodă. O să regret o vreme certificatele cu care-mi semnam email-urile dar probabil c-o să mă reorientez către Comodo.

Ca să mai îndulcească nițel vestea, Thawte s-a gândit să facă o ofertă notarilor Thawte. Un certificat SSL pentru serverul web, valabil 2 ani. Valoarea acestuia este de ~800$. Cum personal nu am ce să fac cu oferta lor (deși inițial am avut tendința de-a le spune să-și bage certificatul în cur), m-am gândit că poate ar prinde bine altcuiva.

Prin urmare “vând” certificatul oferit de Thawte la jumătate de preț (că-i criză, de aia). Cine are nevoie, să mă contacteze via mail. Voi “consilia” până la obținerea finală a certificatului de la Thawte și nu voi cere banii înainte ca la curve.

P.S. Oferta este valabilă până la sfârșitul lunii. Termenul până la care pot să cer certificatul de la Thawte este 16 noiembrie.