Why I love Google

Citeam ceva mai devreme pe google blog un post care se cheama “Little things that matter“. Nu pot să zic că-s un utilizator împătimit de Google Calendar dar îl mai folosesc din când în când. Mai ales de când știe să se sincronizeze cu Outlook și prin Outlook cu PDA-ul prin Active Sync (da, știu, mă scarpin după ureche cu piciorul dar e singura soluție la sincronizarea calendarului de pe PDA cu orice alt calendar).

Ce mi-a plăcut însă în mod excepțional la postul de pe google blog este paragraful de mai jos :

Perhaps big launches and shiny new features get most of the attention, but little things matter too. Even just a few pixels can turn “arrghh!” into “ahhhh!”

Exact motivul pentru care folosesc zi de zi cel puțin unul din “produsele” Google. Pentru că, deși găsești în mod sigur multe alternative, chestiile minore care-ți fac viața mai ușoară sunt și cele care fac diferența.

Asta-i o strategie care merită luată în seamă de mai toți cei care se grăbesc să lanseze produse noi și strălucitoare fără să fie atenți la detalii.

Mai știu eu pe unii care-au schimbat un site de 2 ori în 2 ani fără să rezolve probleme. Doar au reușit să-și frustreze și mai mult utilizatorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *