Guru…

Am “patit” azi o chestie destul de funny. Intai ca “background”… eu sunt omul care, desi foloseste linux ca “unealta” de scos bani (job), pe laptop si pe desktop-ul de acasa foloseste windows. De ce ? Pai pentru simplul fapt ca sunt realist. Este mult mai user-friendly si da mai putine batai de cap.

Azi, unul din incapatanatii care vor sa demonstreze ca open-source rulz, m-a rugat sa-l ajut sa-si instaleze placa de retea wireless pe un laptop Toshiba. Ceea ce am si facut. Si ii mai si functioneaza. Am vrut, in primul rand, sa-i demonstrez faptul ca, desi folosesc windoze, nu iau bani degeaba cand folosesc linux. A recunoscut singur (si a gasit sticle de vin d’ala bun azi ca sa-si plateasca datoria :D ).

Inca nu consider Linuxul o alternativa viabila la Windows. Mai ales cand Windows-ul poate fi folosit piratat fara prea mari probleme (nu eu, eu am licenta academica :P ).

2 Comments Guru…

  1. Meekuu

    Stiu ca licenta academica imi permite folosirea Windows-ului pe computerul de la munca si pe 1 alt computer de acasa. N-am chef sa trec prin toate ineptziile debitate de aia pe acolo… sincer… :D

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *