Help needed

Pentru că, deși am făcut un pic mișto de ei, băieții care-au făcut “primul sistem de operare 100% românesc” au venit totuși aici să comenteze și să explice mai bine ce și cum, m-am hotărât să le dau o mână de ajutor.

În continuare îmi mențin părerea proprie vis-a-vis de distribuția lor dar în lumea asta open-source știți cum e, atâția oameni, fiecare preferă să se joace-n țărână cu Linuxul lui. Dar poate pot să fac ceva astfel încât “primul sistem de operare 100% românesc” să nu îi lovească pe viitorii utilizatori ca un bad trip cu ciuperci și lsd și să capete o identitate vizuală cât mai armonioasă și plăcută ochiului.

În acest sens le întind îi întind o mână de ajutor lui Ștefan și celorlalți implicați în proiect și anunț public aici că ofer spațiu de reclamă în header timp de 6 luni oricărui designer care se oferă să îi ajute în acest aspect. Bannerul va fi încărcat în momentul în care designerul și-a încheiat treaba și va sta în header-ul blogului timp de 6 luni.

Ce spuneți, găsim pe cineva dornic ?

10 Comments Help needed

 1. fish

  grasule, cred ca si tu ai ceva nevoie de ajutor, la interfata de mobile ca pe landscape se vede un rind util, in rest doar headerul. stii pe ce vechitura de telefon sint :)
  ah.. si nustiu, parca era mai bine in vechea interfata,overall
  si daca tot e vorba de o mina de ajutor – cine imi recomanda si mie un hosting decent ca viteza in ro da’ fara nesimtirea de la suportu’ lu clauseweb ?

  Reply
  1. jules

   Bre, de ce nu intri pe la astia la care as fi io. Na, ca am uitat. Aaaa!. WebFactor. Serios, chiar a trebuit sa ma uit pe mail. Acu nus ce ai nevoie, dar la astia sint de vreo 5 ani si inca nu am avut probleme de vreun fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *