Hit vs. hit

După Janis vs. Grace mai propun un mic sondaj. De data asta 2 nume mai puțin cunoscute, ambii născuți în Irlanda.

Primul este Andrew Strong. Eh, așa-i că n-a auzit nimeni de el. Dar de “The Commitments” ați auzit ? Este un musical nițel mai atipic (nu are dive care se fâțâie cântând prin peisaj). Andrew avea 16 ani în momentul în care a fost filmat “The Commitments”. Și este vocea care se aude în piesa asta (da, avea 16-17 ani atunci dacă vă vine să credeți):
The Commitments – Mustang Sally

Al doilea nume este Briana Corrigan, vocalistă în “The Beautiful South” între anii ’88-’94. După “Beautiful South” a urmat o carieră solo dar fără să ajungă foarte cunoscută (cam ca Andrew Strong). Și e vocea feminină din melodia de mai jos.

Beautiful South – A Little Time

Ambele voci excelente. Ambele produc efectul “Andra”, ăla cu pielea de găină. Și ambii au sfârșit prin a deveni iluștri necunoscuți într-o industrie muzicală plină de impostori. Vouă care vă place mai mult ?

4 Comments Hit vs. hit

 1. petrescs

  Se pare ca Andrew inca mai canta, se gasesc fragmente din concerte recente cu el pe YT. E de ascultat si cu Try a Little Tenderness, de fapt tot filmul merita [re]vazut de pasionatii de soul/r&b si nu numai.

  Reply
 2. neagrigoren

  Briana, BS nu sunt chiar nişte iluştri necunoscuţi. Am avut casete cu ei, cred că una din puţinele trupe cu simţul umorului. Dar n-o ştiam pe Briana, eu am prins doar perioada cu Jacqui Abbott.

  Reply
 3. pai ce-i azi bre?

  Andrew este un fenomen , uneori cred ca si-a ghidat cariera ca sa dea credibilitate filmului:)
  Don’t marry her, “have” me (varianta hailalta) este eeeeeeeeeepic

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *