Hit vs. hit

După Janis vs. Grace mai propun un mic sondaj. De data asta 2 nume mai puțin cunoscute, ambii născuți în Irlanda.

Primul este Andrew Strong. Eh, așa-i că n-a auzit nimeni de el. Dar de “The Commitments” ați auzit ? Este un musical nițel mai atipic (nu are dive care se fâțâie cântând prin peisaj). Andrew avea 16 ani în momentul în care a fost filmat “The Commitments”. Și este vocea care se aude în piesa asta (da, avea 16-17 ani atunci dacă vă vine să credeți):
The Commitments – Mustang Sally

Al doilea nume este Briana Corrigan, vocalistă în “The Beautiful South” între anii ’88-’94. După “Beautiful South” a urmat o carieră solo dar fără să ajungă foarte cunoscută (cam ca Andrew Strong). Și e vocea feminină din melodia de mai jos.

Beautiful South – A Little Time

Ambele voci excelente. Ambele produc efectul “Andra”, ăla cu pielea de găină. Și ambii au sfârșit prin a deveni iluștri necunoscuți într-o industrie muzicală plină de impostori. Vouă care vă place mai mult ?

Leave a Reply

4 Comments

  1. Briana Corrigan. Nu ma omor dupa nici un stil, dar are voce misto.

  2. petrescs

    Se pare ca Andrew inca mai canta, se gasesc fragmente din concerte recente cu el pe YT. E de ascultat si cu Try a Little Tenderness, de fapt tot filmul merita [re]vazut de pasionatii de soul/r&b si nu numai.

  3. Briana, BS nu sunt chiar nişte iluştri necunoscuţi. Am avut casete cu ei, cred că una din puţinele trupe cu simţul umorului. Dar n-o ştiam pe Briana, eu am prins doar perioada cu Jacqui Abbott.

  4. pai ce-i azi bre?

    Andrew este un fenomen , uneori cred ca si-a ghidat cariera ca sa dea credibilitate filmului:)
    Don’t marry her, “have” me (varianta hailalta) este eeeeeeeeeepic

Next ArticlePlot holes