Santana @Bestfest

Dacă-mi spunea cineva acum 10-12 ani c-o să-l văd live pe Santana în București nu-l credeam. Dar când am aflat că vine la Bestfest m-am tot gândit dacă să merg sau nu. Nu că n-aș fi vrut să-l văd în concert ci doar pentru că exista riscul să fiu dezamăgit. Santana a fost unul din idolii adolescenței și recitalul lui de la Woodstock se numără printre preferatele mele. Acum, bătrân fiind, exista un posibilitatea să nu se ridice la înălțimea așteptărilor mele. M-am bucurat să văd cu ochii mei că n-a fost așa. Bine, nu a avut energia de la 22 de ani dar tot a cântat demențial.

Câteva poze mai jos :

P.S. Ultima poză am făcut-o “for fun”. Am găsit extrem de amuzantă prezența unui cort “Always” pe lângă celelalte “distracții” de la Bestfest. Sunt curios ce făceau fetele pe acolo…

P.P.S. Mașina o lăsasem parcată undeva în fața intrării în complexul Romexpo, intrare “blocată” de un șantier acum. Fiind mică am reușit s-o înghesui lângă un Tico și chiar mă bucuram că am găsit un loc bunicel în care s-o las și în care nici să nu deranjeze pe nimeni. Când veneam spre mașină la sfârșitul concertului făceam pariuri dacă mi-au ridicat-o sau nu. Am trăit sentimente contradictorii când am ajuns în locul în care era mașina. N-o ridicase nimeni dar erau 3 mașini de poliție prin jurul mașinilor parcate pe acolo și eram în stare să pun pariu că o să se ia de noi chiar dacă, repet, nu deranjasem pe nimeni (nu era nici măcar pe stradă sau pe ceva “spațiu verde”). Surprinzător nu s-au luat. Chiar m-au întrebat dacă doresc să ies pentru că mă blocaseră cu una din mașini.

P.P.P.S. The Charlatans au supt. La fel ca atunci când au cântat în deschidere la Rolling Stones. Am preferat să casc plictisit și să beau niște bere.

1 Comments Santana @Bestfest

  1. outdoor furniture

    Santana is a very lovely singer. His music filled me up of the emotions.You have shared very nice picks. Thanks.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *