I'm back

Am fost plecat 3 zile într-o excursie prin Budapesta. Impresii și poze despre excursie or să vină mai târziu. Acum povestesc ce evenimente am pierdut în astea 3 zile. Pai primul și cel mai important e roblogfest-ul. Am stat doar vreo 30 de minute pe acolo și am băut o halbă de bere (destul de scumpă berea). N-am fost rușinos dar eram “under pressure” și n-am apucat să socializez decât cu 1 bucata ex-student de pe la Cisco întâlnit întâmplător pe acolo. După care am plecat. Am aflat ulterior că avionaru m-a căutat p’acolo, zoso m-a făcut frate cu eloa (STF) și surprinzător am ieșit pe un loc 4 la categoria “Cel mai bun blog de tehnologie”. Ok, promit să scriu mai multe chestii de genul ăsta. Mă bate gândul să fac o rubrică în care să prezint cam ce le fac studenților pe la fiecare laborator de CCNA (sau mă rog, pe la majoritatea laboratoarelor). Aseară am ajuns destul de târziu acasă, am băut un cuba libre și am căzut la pat. Azi trebuie să ajung la interviurile pentru CCNA1 (doritorii pot veni la ora 18, sala EG202, Facultatea de Automatică și Calculatoare).

O singură fază povestesc legată de excursie și restul într-un post dedicat. În aeroport în Budapesta stăteam în sala de așteptare când, la un moment dat, începe să pută ceva în jur. Văd un puști râzând care a plecat de pe rândul de scaune din spatele nostru (în mod clar el era vinovatul). În scurt timp s-a întins pe o arie destul de mare mirosul. Ne-am mutat și noi mai într-o parte înjurând (ca toți cei de pe acolo).  Când ajungem la check-in, puștiu’ era lângă noi și vorbea în română. Oare de ce nu mă miră asta ?

3 Comments I'm back

  1. Meekuu

    Problema e că a gazat vreo 4-5 români, 2 italieni și vreo 3 francezi. Nici un ungur. Target missed. Și uite așa ni se duce vestea că suntem nesimțiți peste hotare (pentru că și francezii și italienii discutau despre chestia asta după ce-a trecut “valul”).

    Reply
  2. nexus

    Si cu 2-3 d-astia care au aruncat dupa placul inimii cerneala pe toti peretii (vezi postul despre campania anti “snopit copilul in bataie”) ne facem de cacao cat sa nu ne scoata 20-30 de olimpici la nivel international.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *