roblogfest

Yeah, sunt primu care relatează evenimentele :D.

Am ajuns, am băut o bere, am admirat diversitatea (destul de multe gagici) și am plecat că am primit un telefon. Deh, dezavantajul zilei de vineri.

Critici ? Mi s-ar fi părut mai normal să se facă înscrierea pentru party pe baza nickname-ului/blogului (numele și prenumele să nu fie vizibile pe listă) și asta să fie trecută pe eticheta dată la intrare. Etichetele erau ilizibile. Berea era îndoită cu apă (sunt un connoisseur în domeniul ăsta). Păpușa care împărțea tricoaiele m-a “văzut” L. Ori n-avea XXL ori n-avea ochelarii la ea.

Zoso era asaltat de lume (tocmai când vroiam să ma duc să-i dau binețe a trebuit să ies afară ca mi-a venit mașina). Am mai recunoscut câteva personaje din “blogosferă” (Nihasa, Bobby Voicu, etc. ). N-am poze că n-am avut cu ce. Nici nu era cazul la câți erau cu aparate pe acolo.

Aș fi preferat să mai stau și să nu fiu nevoit mâine să ma trezesc la 4 dimineața. Las’ că vine vara și se deschid terasele acuș acuș.

P.S. Sunt în pauză până vineri.

6 Comments roblogfest

 1. nexus

  Ori te lauda ca esti suplu, ori nu a rezistat tentatiei de a te vedea in tricou mulat (stil Arnie ;) ). :))

  Reply
 2. Meekuu

  Well… N-am scos laptopul pe acolo că eram chiar “in a hurry”. Nici măcar începutul premierei nu l-am prins. Am ajuns la 8:45 și am tăiat-o la 9:10. It sucks. Sper să mai organizeze lumea întâlniri din astea unde să socializezi offline mai des decât până acum.

  Reply
 3. avionaru

  bahh, si te-am cautat innebunit. nu era nici unu mai gras ca mine, in afara de aia cu care am venit io. si ai relatat primul pt ca ai plecat devreme. practic nu ai avut ce relata. practic, eu am relatat primul, direct de-acolo. nu am avut insa timp sa caut pe alte bloguri…

  Reply
 4. ZuZu

  Inca tu esti norocos! Macar ai fost pe-acolo. Eu cum stau in Cluj si-s mic de tot am stat acasa. Pacat! Erau niste oameni care meritau si binetea mea:(

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *