ioioi

LogoFinal-300x218Nu, nu-i interjecția ardelenească ci e party-ul de primăvară din Facultatea de Automatică și Calculatoare care va avea loc mâine-seară în holul de la EC-uri. E deja a doua ediție așa că a devenit tradiție.

Toată floarea geeks-ilor se va distra cu muzică, karaoke, board-games, jocuri pe console și altele. Și va trebui să mă credeți pe cuvânt (sau să vă înscrieți și să veniți să vă asigurați cu ochii voștri) că nu va fi un sausage-fest. Pentru că sunt și suficiente fete în facultatea asta. Și mai sunt și drăguțe.

12 Comments ioioi

 1. ABS

  Mda. Sa zicem. Nu de alta, da’ daca tot stau pe margine si comentez, macar sa fiu pretentios, nu?
  Adevarul ca ori s-au strans pe facebook toate fetele care au avut de-a face vreodata cu A&C, ori chiar sunt mai multe. Pe vremea mea (cum suna… parca-s bosorog d-ala de 80 de ani) am avut maxim 10 fete in toata seria.

  Reply
  1. ABS

   Stai calm ca eu l-am terminat in 1996, facultatea in 2001. Asa ca-s mai batran ca tine :), am prins si mai putine fete (sau tot cam atatea).

  2. Meekuu

   Ei, păi vezi. După cum îi spuneam unui “tânăr” mai devreme, “pe vremea mea dacă te bărbiereai bine, îți lăsai părul lung și te plimbai așa prin facultate…”

  3. ABS

   =)) mda.
   Adevarul e ca in momentul de fata oricum prefer afectiunea pe care mi-o dau cele 3 pisici pe care le am, femeile sunt prea high maintenance (si nu ma refer la bani).

  4. ABS

   Ca sa fie clar, comentariul anterior era legat de femei, nu de baieti cu par lung si barbieriti. Sa nu imi iasa vorbe…
   Nu bagi si tu un edit?

 2. nexus

  Daca, din nefericire, iese “sausage-fest”, macar sa existe o “rezerva strategica” de bere – ca sa poata fi transformat evenimentul in “Oktober-fest” (beer + sausages). :))

  Reply
 3. geo

  iar ataca ăștia feibuk-ul, auzi stire “SRI anunță că România este ținta unui nou atac cibernetic, cu un impact mai mare decât Red October”

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *