Javre

Ieri am parcat mașina pentru câteva ore pe o stradă pe lângă Piața Palatului. Nu am blocat altă mașină, nu am parcat peste locul cuiva de parcare marcat, nu am blocat vreun garaj. Am pus-o pur și simplu ca să nu deranjeze pe nimeni. Aseara am plecat cu ea repede de acolo, mi-era frig, era întuneric. Azi dimineață când am dat să ma sui în mașină am observat.

Un jeg, aseară, s-a apucat să dea cu un spray cu vopsea albă peste plăcuța de înmatriculare și peste unul din faruri. Pe lângă faptul că a dat pe plăcuță și pe far, vopseaua s-a mai și scurs sau întins și pe caroserie nițel. Norocul meu mare este că se curăță relativ ok de pe caroserie dând ușor cu ceva de plastic fără să zgârie vopseaua.

Nu-mi pot imagina ce i-aș fi făcut respectivului dacă-l prindeam. Spray-ul băgat printr-una din găurile cu care l-a dotat mama natură nu era decât un frumos început. M-aș duce în zonă din nou doar doar să-l prind pe idiot într-o zi.

La așa locuitori, așa oraș…

4 Comments Javre

  1. bastylica

    gunoaie de oameni. si eu am patit ceva similar in Timisoara acum o luna. Daca are cineva ceva cu mine sa vina sa-mi spuna in fata, sa-mi dea un pumn, sa faca ce vrea….dar masina nu poate riposta (astia sunt oamenii lasi, care fac asa ceva). cred ca marea majoritate dintre ei nu au o masina si nu stiu cat de greu e de intretinut una. in vara mi-am gasit oglinda rupta la opelul meu, oglinda electrica + incalzire in ea. nu are ce sa faca cu ea pentru ca a rupt-o, nu a desfacut-o…..tot ce a facut e paguba mea de cateve milioane.

    Reply
  2. Hacky Maximus

    Cred ca pe lug.ro am citit despre solutia gasita de un tip exasperat de gunoaiele care-i zgariau masina: a instalat camere miniaturale pe plafon si la oglinda (parca). :D

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *