Moș Crăciun – reloaded

Azi s-a ținut Piticu de șotii și mi-a adus cadou un mouse mic pentru laptop ( A4Tech MOP 28). Eu tot zic că-i mai mic ăla Flybook și-o să-l și vânez când ajunge prin ianuarie. Dacă nu, o să mă dau bine pe lângă KillMe să-mi caute cea mai mică jucărie pe care-o găsește (îi dau și șubler cu el). Evident mi l-a dat în fața tuturor studenților și eu nu știam cum sa le explic mai repede că nu-i vorba despre-o șpagă (cel puțin nu mi-a adus caltaboși și pălincă).

Mai spre sfârșitul orei, când am terminat cu notele pentru ei, încă 2 studenți au venit cu punguța de cadou la mine. În punguță se odihnea frumos o sticlă de Carlsberg. Și pentru Alex, celălalt instructor de la clasă (care are și-un cioc destul de lung) au adus o spumă de ras Gillette. Partea cea mai frumoasă este că amândoi suntem băutori pasionați de bere și amândoi avem cioc (eu în plus am venit azi și neras după vreo 3 zile la oră). Așa că, bullseye.

Dacă era altceva (mai consistent) în pungile alea nu le-aș mai fi acceptat. De fapt și până am aruncat ochii în pungă le-am făcut scandal că le bag pungile pe gât că nu-s normali și că “unde naiba vă treziți aici ? la facultate ?” :D.

Dar văzându-le am înțeles motivația lor și faptul că nu erau decât niște chestii simbolice fără o valoare semnificativă. Asta, plus faptul că au așteptat ca eu să le închid complet situația, au punctat decisiv.

Așadar, dacă pe unul din cititorii mei îi bate gândul să facă CCNA-ul cu mine trebuie să știe o treabă. NU primesc mită (decât atunci când e sub forma unei sticle de bere) !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *