Lăsați orice speranță…

Mai acum câteva săptămâni intram în sediul unei instituții cu ceva treabă. Cât ășteptam pe la parter să vină persoana cu care trebuia să mă întâlnesc și căscam ochii pe pereți am dat peste chestiile de mai jos. Le-am tras repede o poză cu mobilul și după aia am început să mă gândesc cum o fi pentru toți ăia care trec în fiecare dimineață pe acolo spre birouri. 

Cam nasol aș zice eu. 

5 Comments Lăsați orice speranță…

 1. Mariuskl

  Saracii de noi…

  Eu stau peste 12 ore pe zi la calculator ( lucru + extra time) in jur de 3 zile pe saptamana. In rest cred ca stau doar vreo 8 ore.

  Dereglari ale somnului am de cand ma stiu ( chiar inainte de a folosi calculatorul), irascibil is rareori iar pe caldura din timisoara e imposibil sa nu fii molesit…

  Reply
 2. dan

  Treaba e discutabila, fiecare parte ca sa isi sustina convingerea, mai exagereaza, adevarul e undeva la mijloc. Exista legi in tari din Europa, dar eu sitam de 6 ore nu de 4, in afara de asta e normal ca dupa juma de ora de stat la un CRT de 15 inch cu refresh de 60 sa te doara ochii si capul, dar noah nu cred ca mai e cazul nowdays… Si noah afisele de genu asta nu cred ca ajuta, dimpotriva :) ca daca e sa o luam asa si telef. mobile is nocive, si radiatiile la care suntem supusi de la antene, si fumul de la masini…. si mancarea de supermarket…. si tot asa…. cand o sa vedem afise cu toate kestiile nocive n-o sa mai facem nimic :)

  Reply
 3. obnoxious

  De fapt este doar incercare a unui IT-ist de a scapa de eventuala viitoare (si poate actuala) concurenta. Cu cat mai putini oameni la PC-uri, cu atat mai bine sunt platiti aia ramasi.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *