Lazy Bums

Recent am migrat pe Pidgin și-am renunțat la YM și gtalk. YM-ul îmi făcea o grămadă de probleme, ba nu vroia să se conecteze ba ieșea cu eroare din el. Pidgin nu-i nici el mult mai breaz dar măcar pot să-l folosesc cât de cât  ok.

Singura parte care mai ușurează situația este cea legată de grămada de plugin-uri disponibile pentru Pidgin. N-o să le înșir pe toate cele disponibile by default în instalare ci o să zic  despre unul cu totul și cu totul special.

Îi zice “Lazy Bums” și face o treabă extrem de utilă în contextul în care tu ești (să zicem) o persoană foarte ocupată și cineva te tot fute la icre pe YM. Poți să salvezi o listă de răspunsuri prestabilite care se pretează la o conversație normală, cum ar fi “hmm”, “da”, “ok”, “spune”, “salut”. Lista asta va apărea sub formă de butoane în orice fereastră de conversație. Ești leneș și n-ai chef să stai prea mult la discuțiii cu interlocutorii ? Click “ze” buttons.  Instant reply. Părerea mea este că puteți purta o conversație EXCELENTÄ‚ folosind doar vreo 4-5 butoane de genul ăsta foarte bine alese.

Plugin-ul îl puteți descărca de AICI. După aia instalarea e simplă. Copiați fișierul .dll în directorul plugins din Pidgin. Și gata.

5 Comments Lazy Bums

 1. ionutz

  ce e cel mai drăguț la pidgin este că toate ferestrele pot rămâne minimized by default și nu îți flash-uie taskbarul când primești mesaje => răspunzi când ai chef :D

  Reply
 2. Fuzzy

  Interesantă ideea cu Skype în Pidgin.
  În felul acesta pot folosi cu succes un singur client pentru toate rețelele IM pe care mi le pot imagina (nu că le-aș folosi cu adevărat, dar îmi place să știu că dacă am vreodată nevoie se poate).

  Reply
 3. Angel

  am folosit Pidgin cateva luni.
  mi se pare foarte enervant faptul ca nu poti primi fisiere si nu merge sa trimiti mesaj la un grup de useri

  Reply
 4. seba18

  “mi se pare foarte enervant faptul ca nu poti primi fisiere si nu merge sa trimiti mesaj la un grup de useri”

  excelent! de-ar fi asa si la Y!M bine ar fi, nu s-ar mai trimite atatea mass-uri…:)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *