Liniste suspecta

De obicei cand am foarte multe pe cap si lucrez primesc si zeci de mail-uri si mi se deschid ferestrele de la YM intr-o veselie. Se pare ca statusul “Excellent time to become a missing person” si semnul de “Busy” nu-i impiedica pe cei care vor neaparat ceva de la mine. Ce-i drept, cu unii chiar imi face placere sa mai discut din cand in cand. Dar in nici intr-un caz cu toti.

Partea frumoasa este ca de vreo 2 zile e o liniste suspecta si pe mail si pe YM. Nu m-a mai frecat nimeni, doar 1-2 cu discutii scurte sau intrebari care necesita un raspuns laconic. Incepe sa-mi placa dar ma tem ca-i doar linistea dinaintea furtunii. Asa ca incerc sa ma bucur de ea stand linistit in pat, cu pisica in brate (mdap.. sunt proprietar de pisici. Probleme ? ) si uitandu-ma la seriale/filme.

Dupa cum zicea si un coleg caruia i-am aratat blogul (pana acum nimeni in afara de cei veniti pe filiera zoso nu stie de acest blog) am prea mult timp liber. Mdap, o sa-mi mai iau un job. Da’ mai lenevesc nitel ca deh, nu-mi permite religia sa ma duc asa fara sa ma purific spiritual inainte :D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *