Mare-i grădina…

Pe la Realitatea TV, un papagal de la PC (senatorul Marius Marinescu) povestea cum PC-ul a protestat pentru oprirea experimentului de la CERN.

De ce ? Păi că “și noi românii am dat banii la UE și LHC-ul este construit și din banii noștri” sau “până una alta s-a dat o gaură în buzunarele tuturor românilor”.
WTF ??

Mă fascinează să văd cum un post de televiziune prin reprezentanții ei (o tanti reporteriță care s-a uitat la 2 filme SF și acu’ este reprezentantul pulimii se pare), în loc să informeze obiectiv, merg pe titluri de genul “Big Bang sau Apocalipsa”. Bravo băi. Good job.

3 Comments Mare-i grădina…

 1. Sergiu

  Chiar la asta ma uitam si eu adineauri, saracu’ de el, nu s-a mai gândit că din banii noștrii și-au luat ei limuzine și alte alea și că primim probabil mai mult decât dăm de la UE. Da’ deh, n-ai cu cine….

  Reply
 2. theheartcollector

  Deh, mai trebuie sa umple stirile cu ceva nou si senzational ca sa aiba tot romanu’ de rand cu ce isi bate capul. Ne-am cam plictisit de chestiile obisnuite (violuri, batai, crime, furturi, etc).

  Eu cred ca e absurd sa credem ca se va intampla vreo nenorocire maine… In cel mai rau caz, vor crapa cateva integrate made in China :P

  Reply
 3. Sergiu

  Oricum mâine nu are cum sa se intample nimic pentru că va avea loc doar accelerarea unui singur fascicul de particule. Abia pe 21 oct pot apărea particule noi când vor avea loc primele ciocniri.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *