Mărgineanu – Și îngerii beau vin

Recunosc, l-am downloadat piratat da’ promit solemn că azi mă duc să-l cumpăr. Și primul album îl am cumpărat și-o să-l iau și pe ăsta. L-am ascultat aseară de vreo 2 ori și de dimineață stă pe repeat.

La asta :

m-am gândit instant la ASTA.

Devin nostalgic și-mi aduc aminte de drumurile bătute pe munte. Puștimea de-acum nu știe decât să se rupă cu băutură și să se ia la bătaie prin Vamă.

11 Comments Mărgineanu – Și îngerii beau vin

 1. nexus

  Oricum majoritatea jurnalistiilor nostrii seamna oricum cu “tinerele talente” din muzica noastra – texte penibile si repetitive, iar cand sa arate “pe viu” de ce sunt in stare incep sa se balbaie.
  Deci macar sa fie vorba de “tinere lipsite de prejudecati” si sa VEDEM de ce sunt in stare. :))

  Ma intrebam cand apare urmatorul album al lui Margineanu – mi-a placut primul la nebunie, cu toate versurile “porcoase”. Sau poate datorita versurilor??? :))

  Reply
 2. Kostel

  Tu de revista Tango si de Alice Nastase n-ai auzit?
  Melodia e cu dedicatie directa :-)

  Reply
 3. nexus

  Eu unul nu am auzit. :))
  Oricum titlul revistei imi suna cam tare a “revista pentru femeile puternice, independente etc”, adica pentru nefericitele care au 99% sanse sa moara necasatorite. Poate ma insel si nu este vorba despre inca o revista cu tenta puternic feminista.

  Reply
 4. Name

  l-ai cumparat? ha? ‘tui aritmetica lu’ peshte… ‘zaii ei de scoala… de-a draq nu iese cablu din priza sa ma opresc si io din injurat, ca ma trazneshte…

  Reply
 5. Name

  na, de-asta: “Error: Please press the back button and fill the required field for spam protection.”

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *