Externe

Mihai Razvan Ungureanu  – demis pentru că 2 muncitori români au fost prinși filmând în interiorul unei baze americane și nu l-a anunțat pe Tăriceanu înaintea lui Băsescu.

Adrian Ciroianu – aflat încă în fruntea ministerului de externe după ce le-a propus rușilor să joace o leapșa mică cu noi, i-a îndemnat să-și țnă trupele pe lângă Moldova, s-a bâlbâit pe lângă americani și nu le-a fript doua peste bot ungurilor la faza cu Zsolt Nagy.

Apropos, de când comentează ungurii modul în care merge justița română. Un ministru cercetat penal trebuie să rămână în funcțe doar pentru că-i ungur și n-am vrea să-i supărăm pe vecinii noștri scumpi ?

6 Comments Externe

 1. catharsis

  conteaza pt tine ca din cauza ca Ungureanu i-a zis lui Sf. Basescu si nu lui Tariceanu, muncitorii aia au stat inchisi degeaba vreo luna de zile?
  acum nu zic ca Cioroianu merita sa fie ministru de externe, dar si tu esti prea pupinbasesc…

  Reply
 2. deconectat

  In general sunt de acord cu tine, insa de data asta nu ai dreptate in legatura cu demiterea lui Ungureanu. Normal era sa fie anuntat primul ministru intr-o astfel de situatie; nu zic ca nu ar fi trebuit sa stie si presedintele, insa este inadmisibil faptul ca primul ministru nu a fost informat. Aici nu conteaza cat de mult il iubesti tu sau eu pe Tariceanu, ci faptul ca el conduce guvernul.

  Reply
 3. Meekuu

  catharsis, unde picsu vezi tu c-am zis eu ceva de Băsescu acum. Doar că mi se par mult mai grave gafele lui Cioroianu decât problema a doi looseri care s-au apucat să filmeze ca tâmpiȆºii printr-o bază americană. Că trebuia să-l anunȆºe Ungureanu pe Tăriceanu prima oară, că nu trebuia… oricum Ungureanu a fost un ministru mult mai bun decât Cioroianu.
  Și ce-i mai naÈâ„ ¢pa e că-n guvernul sunt destui rataȆºi.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *