Monkey see, monkey do

Vreți să vedeți o maimuță ?

E una la volanul BMW-ului din poza de mai jos. Mai întâi, cu un braț delicat și păros scos pe geam a aruncat în dreapta, peste mașină (cam ca un cârlig la baschet) un pachet gol de țigări. Pachet care a aterizat pe carosabil. Apoi, câteva sute de metri mai în față a aruncat și țigara pe jos.

maimuta-n bmw

Eu cred că trebuie să le scrie cineva ăstora de la BMW să le atragă atenția c-au uitat să doteze mașinile cu scrumiere. Altfel nu înțeleg cum o persoană atât de elevată, cu un simț artistic atât de pronunțat (doar are BMW), poate face un gest atât de lipsit de bun-simț.

Marș băi la țară unde te-a fătat mă-ta…

Îmi țin toate rahaturile în mașină pentru că bunul simț îmi spune că nu-i ok să le arunc pe jos. N-o fac nici măcar atunci când în jurul meu nu-i nimeni. Stau până găsesc un coș de gunoi unde “descarc” frumos punga cu mizerii. Dobitocul nu numai c-a făcut mizerie dar a făcut-o și într-un mod ostentativ. Următorul “trend” va fi să se cace-n mijlocul drumului. Pentru că poate.

7 Comments Monkey see, monkey do

 1. add

  duminica pe dn1 am claxonat niste tate cu un matiz care au aruncat un pet pe geam, se uitau toate la mine ca proastele ca nu intelegeau ce vreau. iti dai seama ca nici nu le-a trecut prin cap ca le claxonez pt rahatu de sticla?

  Reply
 2. ABS

  Am vazut si eu acum vreo 2 saptamani niste idioti care au aruncat vreo 3 coji de banana din masina… pe A1.

  Reply
 3. Lbordea

  Sa stii ca sunt multi de genul acesta – si eu ma leg de ei si am observat ca mai sunt altii ca noi care sa le faca “observatie” – insa educatia nu se mai poate face acum – e prea tarziu pentru ei.
  Apropo de “cacat in drum” – in weekend la Neptun am vazut cum o familie de “negrishori” tineau copiii de 5-6 ani sa faca “treaba mare” exact in fata unei terase (unde lumea manca, normal) – asta in conditiile in care toaleta era la 3 metri mai in spate, dar cu plata :) 1 RON. Credeti ca macar au strans cacatelu’ de acolo??!? Nooooo… a ramas mostenire.

  Reply
 4. Tetelu

  Numai amenzile ii mai pot civiliza. Din pacate, ai vazut si tu, in fata a 3 sferturi dintre politisti, cind scoti telefonul din buzunar, iti fac semn sa treci mai departe. Astora din politie ar trebui sa-i oblige sa vizioneze saptaminal, obligatoriu, seria Police Academy. Adica “bai, noi suntem mai prosti, dar ne facem treaba! sau macar incercam!”

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *