Aseară pe la ora 8 tocmai ajunsesem pe acasă și mă pregăteam de-un ceai cald (a naibii treaba parcă nu mai intră vinu’ fiert ca pe vremuri) când îmi sună telefonul. Aici o să fac o scurtă paranteză. Mi-am luat telefon dect ca să pot să vorbesc cu mama și când stau pe budă (că deh, altfel se supără că nu vreau să-i răspund) și cu ecran lcd și caller ID ca să știu cui nu vreau să-i răspund.

Revin. Sună telefonul. Număr inexistent în agendă. Răspund cu “Alo”. O voce masculină începe : “Bună ziua, sunt Ovidiu Mușatescu.” Eu (naiv total și inocent) : “Bună ziua !”. El mai departe “….și voi candida în colegiul….”. Eu (cu fisa picată mult prea târziu) : “Băgami-aș p…(rele) în robotul vostru”. 

De când puii mei au început ăștia și cu spamul prin telefon ? Nu mi-e cutia poștală plină de rahaturi ? Nu-i de-ajuns că văd pe internet numai reclame cu fețele tuturor dobitocilor ? Acu’ tre să-i ascult și pe telefon. Noroc că nu votez în sectorul 3 unde candidează dobitocul că puneam “Muia” fix pe el. Așa o să fie altul norocos. 

A doua chestie haioasă e că PSD-ul s-a prins cam la un an distanță și de abia după ce-au început toți pe YM să dea mass-uri cu “scrie “prostănacul” pe google.ro și apasă “Ma simt norocos” să vezi ce haios” că Prostănacul lor iese cam nașpa pe Google. Prin urmare au fost băieți isteți și s-au gândit că ar fi frumos să cumpere Prostănacului un domeniu mai personal și să-i mute blogul pagina reclama. Io zic c-ar fi cazul să-i facem și noi o bucurie și să-l readucem acolo unde-i este locul. Eh ?