Politice

Aseară pe la ora 8 tocmai ajunsesem pe acasă și mă pregăteam de-un ceai cald (a naibii treaba parcă nu mai intră vinu’ fiert ca pe vremuri) când îmi sună telefonul. Aici o să fac o scurtă paranteză. Mi-am luat telefon dect ca să pot să vorbesc cu mama și când stau pe budă (că deh, altfel se supără că nu vreau să-i răspund) și cu ecran lcd și caller ID ca să știu cui nu vreau să-i răspund.

Revin. Sună telefonul. Număr inexistent în agendă. Răspund cu “Alo”. O voce masculină începe : “Bună ziua, sunt Ovidiu Mușatescu.” Eu (naiv total și inocent) : “Bună ziua !”. El mai departe “….și voi candida în colegiul….”. Eu (cu fisa picată mult prea târziu) : “Băgami-aș p…(rele) în robotul vostru”. 

De când puii mei au început ăștia și cu spamul prin telefon ? Nu mi-e cutia poștală plină de rahaturi ? Nu-i de-ajuns că văd pe internet numai reclame cu fețele tuturor dobitocilor ? Acu’ tre să-i ascult și pe telefon. Noroc că nu votez în sectorul 3 unde candidează dobitocul că puneam “Muia” fix pe el. Așa o să fie altul norocos. 

A doua chestie haioasă e că PSD-ul s-a prins cam la un an distanță și de abia după ce-au început toți pe YM să dea mass-uri cu “scrie “prostănacul” pe google.ro și apasă “Ma simt norocos” să vezi ce haios” că Prostănacul lor iese cam nașpa pe Google. Prin urmare au fost băieți isteți și s-au gândit că ar fi frumos să cumpere Prostănacului un domeniu mai personal și să-i mute blogul pagina reclama. Io zic c-ar fi cazul să-i facem și noi o bucurie și să-l readucem acolo unde-i este locul. Eh ?

10 Comments Politice

 1. E-nigma

  SPIT = Spam over Internet Telephony. la noi inca nu exista, normal. propun acronimul SPOTS = Spam over POTS (Plain Old Telephone Service, pt cine nu stia). o sa ne umple astia de.. spots (pete) cand s-or prinde de eficienta solutiei. in VoIP nici macar nu costa..
  cat despre acea google bomb cu Prostanacul.. functioneaza si cu noua adresa :D

  Reply
 2. bogdanic

  Ha! Am telefon cu Zapper. Adica inainte de a suna trimite catre apelant un scurt semnal de telefon desfiintat. Un apelant uman sesizeaza sau nu semnalul, dar nu-i da atentie. Un calculator care nu are timp de pierdut crede ca e telefon deranjat sau desfiintat inchide linia si trece la urmatorul numar din lista. Nu am activat facilitatea aceasta, dar daca ma supara prea mult …

  Reply
 3. noua gandire

  stimabile,ar fi trebuit sa te sune cineva sa-ti spuna cat de incorect esti,pentru ca ai un dar aparte si crezi ca ti se si cuvine de a jigni oamenii,imi pare rau ca treb sa ma cobor la nivelul aratat de tine insa da-mi voie sa-ti spun ca daca eu sunt tampit tu esti un terminat mintal si un venerabil bou…imi cer scuze insa pana la proba contrarie le meriti

  Reply
 4. Meekuu

  hmm, oscilez între a-ți șterge postul ca să nu te faci de râs mai mult decât e nevoie (da’ asta te va încrâncena și mai mult pentru că nu realizezi cât de penibil ești) și-a te lăsa să aberezi.

  Reply
 5. noua gandire

  iti spun eu,intre ce ar trebui sa oscilezi:ori esti om ori esti jigodie?!treb sa te hotarasti!!cand m-ai facut tampit fara nici un fel de drept nu te-ai gandit la consecinte??!!

  Reply
 6. Luci

  da… singurul loc unde nu aveam reclame tampite ca la TV era pe Internet, acum avem si acolo reclame bagate pe gat care mai de care…. evident, mai ramanea telefonul, daca si aici se baga SPAM atunci… ne-am dat dracu cu totii…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *