… le-aș ura tuturor dobitocilor care l-au votat pe analfabetul ăla care-i acum primar în sectorul 3.

Are câteva luni de când e primar și deja sectorul începe să se fută. Parcurile și părculețele altădată cochețele și aranjate încep să se umple de aurolaci cu sticla-n gât (că deh, era nașpa cu ăia de la BGS care păstrau ordinea p’acolo), de gropi și altele nu mai zic.

Da’ în schimb am avut sectoru’ plin de căcaturile alea de afișe cu taxa de gunoi 0. Asta așa de prostit gorobeții care-au pus botu’ și-au dat votu’ și acu’ tre să voteze și partidu’. Că ăia pe care-i duce capul au prins care-i șmenul. Că n-o fi nimeni fraier să facă pe gratis salubrizarea în sector. E mai frumos să zici că nu iei banii de la cetățeni, afirmi după aia că luai X lei de la ei (deși luai probabil jumate) și banii ăia îi dai direct din buget. Jumătate la salubrizare, jumătate prin buzunărele. Care bani, surpriză, tot de la fraieri vin.

Ultima găselniță electorală e să dea bani familiilor sărace. Bătrânii și amărâții primesc tichete de asistență de 200 de lei. Și ăia, în loc să se trezească după 20 de ani de stat capră și să se gândească la faptul că muiștii ăia care vin acu’ să-și bată joc de ei și să le atârne morcovu’ de 200 de lei în față sunt tot ăia din cauza cărora au ajuns în situația asta.

Și mă jur, românu’ pare a fi prost făcut grămadă. Ăștia chiar puneau botu’ că vor mai primi tichetele alea și după alegeri. Nu, acu’ pe bune, cât de tâmpit poți să fii să crezi asta ? Eu unul credeam că românul e mai șmecher. Adică îi taxează de sacoșe, pixuri, mici, bere, tichete pe ăștia care dau pomeni electorale da’ după aia la vot votează tot cu cine vor ei (și nu pomenile electorale contează). Draci, nu. Ăștia ar vota și cu pula înfiptă în cur atâta timp cât văd și-o bancnotă de 10 lei în fața ochilor.

Acu’ mai sunt ăia care au început să se plângă că au început să le vină aurolacii și să se îmbete prin fața blocului, să facă mizerie și gălăgie și că înainte nu se întâmpla asta. Și dacă le spui “păi bine fraiere, nu l-ai votat tu pe prostu’ ăsta ? Nu ți-a plăcut ție de fața lui de afacerist șmecher și ai zis că ți-l vrei primar ? Na, ia-l, satură-te cu el…”  Eh, c-a votat contra PDL. Da, bravo, smart move… Din lac în pulă ai nimerit…

Și-acu stați în pula mea ciorchine toți atârnați pe la școli și luați pomeni electorale. Și după aia peste 4 ani să vă aud cum tot la fel de amărâți sunteți și cum statul o să vrea iar să mă sugă de taxe ca să vă mai dea vouă înc-o pomană electorală să-i mai votați odată. Și  io o să-mi bag pula și-o să mă car undeva unde nu tre’ să țin în spate o șleahtă de pomanagii obișnuiți să-și vândă votul pe-o cola și-un mic.