Multe falusuri

… le-aș ura tuturor dobitocilor care l-au votat pe analfabetul ăla care-i acum primar în sectorul 3.

Are câteva luni de când e primar și deja sectorul începe să se fută. Parcurile și părculețele altădată cochețele și aranjate încep să se umple de aurolaci cu sticla-n gât (că deh, era nașpa cu ăia de la BGS care păstrau ordinea p’acolo), de gropi și altele nu mai zic.

Da’ în schimb am avut sectoru’ plin de căcaturile alea de afișe cu taxa de gunoi 0. Asta așa de prostit gorobeții care-au pus botu’ și-au dat votu’ și acu’ tre să voteze și partidu’. Că ăia pe care-i duce capul au prins care-i șmenul. Că n-o fi nimeni fraier să facă pe gratis salubrizarea în sector. E mai frumos să zici că nu iei banii de la cetățeni, afirmi după aia că luai X lei de la ei (deși luai probabil jumate) și banii ăia îi dai direct din buget. Jumătate la salubrizare, jumătate prin buzunărele. Care bani, surpriză, tot de la fraieri vin.

Ultima găselniță electorală e să dea bani familiilor sărace. Bătrânii și amărâții primesc tichete de asistență de 200 de lei. Și ăia, în loc să se trezească după 20 de ani de stat capră și să se gândească la faptul că muiștii ăia care vin acu’ să-și bată joc de ei și să le atârne morcovu’ de 200 de lei în față sunt tot ăia din cauza cărora au ajuns în situația asta.

Și mă jur, românu’ pare a fi prost făcut grămadă. Ăștia chiar puneau botu’ că vor mai primi tichetele alea și după alegeri. Nu, acu’ pe bune, cât de tâmpit poți să fii să crezi asta ? Eu unul credeam că românul e mai șmecher. Adică îi taxează de sacoșe, pixuri, mici, bere, tichete pe ăștia care dau pomeni electorale da’ după aia la vot votează tot cu cine vor ei (și nu pomenile electorale contează). Draci, nu. Ăștia ar vota și cu pula înfiptă în cur atâta timp cât văd și-o bancnotă de 10 lei în fața ochilor.

Acu’ mai sunt ăia care au început să se plângă că au început să le vină aurolacii și să se îmbete prin fața blocului, să facă mizerie și gălăgie și că înainte nu se întâmpla asta. Și dacă le spui “păi bine fraiere, nu l-ai votat tu pe prostu’ ăsta ? Nu ți-a plăcut ție de fața lui de afacerist șmecher și ai zis că ți-l vrei primar ? Na, ia-l, satură-te cu el…”  Eh, c-a votat contra PDL. Da, bravo, smart move… Din lac în pulă ai nimerit…

Și-acu stați în pula mea ciorchine toți atârnați pe la școli și luați pomeni electorale. Și după aia peste 4 ani să vă aud cum tot la fel de amărâți sunteți și cum statul o să vrea iar să mă sugă de taxe ca să vă mai dea vouă înc-o pomană electorală să-i mai votați odată. Și  io o să-mi bag pula și-o să mă car undeva unde nu tre’ să țin în spate o șleahtă de pomanagii obișnuiți să-și vândă votul pe-o cola și-un mic.

3 Comments Multe falusuri

 1. nexus

  Asta e majoritatea de imbecili. Pe vreme comunistilor astia erau “lipitorile” care primeau salarii pe munca altora – pentru ca “in comunism nu exista somaj”, nu? Asa ca din 100 persoane, sa zicem 20 munceau, inca vreo 20 macar incercau, iar restul luau si ei salarii. Acum toti primesc pensie la fel. Asa ca vaca batrana si boul ramolit care zbiara ca “Boc, Basescu si PDL au facut si au dres” (fara sa ia in considerare ca nici un om politic nu taie din bani daca nu e neaparat nevoie) este aproape sigur ca a fost una din acele persoane care nici macar nu simulau ca muncesc “pe vremuri” – pur si simplu nu injurau partidul si isi luau banul. Iar acum sunt in continuare obisnuiti ca trebuie sa primeasca si gata discutia.
  Care din ei s-a gandit ca au fost inselati de comunisti pentru ca rezultate muncii lor s-au dus la export unde s-au transformat in credit comercial pe care nu l-am mai vazut de la multe tari ale lumii a treia, iar restul de banii erau luati de la cei care munceau in agricultura pe mai nimic, si pe urma au fost inselati de socialisti (comunistii de dupa ’90) care au “spart” economiile tarii pe “branza si portocale”? Nici unul dintre idiotii care zbiara. Noul edil al sectorului 3 (“cel mai frumos oras din Romania”, in opinia lui…) i-a plimbat pe la manastiri, le-a mai dat cate o ciorbita calda, si gata munca de 8 ani facut de Liviu Negoita. Ce mai conteaza cate a facut? Daca nu a mai dat de pomana, sa se care.
  Eu astept sa treaca alegerile si sa le taie banii de subventii. Sa moara de frig, de foame – fiecare “dupa posibilitati”. Daca vine o iarna mai grea, sa ii vad si cum le “da pe dinapoi” domnul primar general ajutoare la incalzire. Ca doar avem de unde, nu?
  Sa vedem din ianuarie de un vor mai primi ceva. Nici macar in mana nu vor avea sa le-o dea. Si atunci vor muri. Sper. :D

  P.S.: Apropo de dat de pomana tuturor nenorocitilor care se duc pe urma la vot, cati bani s-au dat in ultimii ani pentru toti medaliatii romani la nivel international? Ca vad ca pentru “sindicatul revolutionarilor” (unde naiba avem noi atatea mii de revolutionari???) se gasesc imediat. Dar am speranta ca in ianuarie “se vor REindrepta nedreptatile” (nu-mi spune ca plagiez :)) ) si o vor lua si sleahta asta de nenorociti (din care nu cred ca face partea nici macar un adevarat participant la revolutia din ’89) la bot. Pentru ca nu vor mai fi bani, iar urnele vor fi foarte departe – la 4 ani departare. :))

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *