Naturally capable

Știți reclama aia la Nissan 4×4 ? Dacă n-o știți o puteți vedea la sfârșitul acestui post.

Ce treabă am cu reclama aia ? Păi la cum arată Bucureștiul ne-ar trebui tuturor mașini care să se transforme în câte ceva ca să ne ducă în siguranță până pe un loc uscat și cât de cât drept. Azi înjuram nervos o bucată plină de gropi mascate cu apă pe calea Dudești (pe lângă depou). Linii de tramvai, gropi, nisip, dâmburi, ce mai, off-road în plin București. Și sunt zeci de capcane de genul ăsta. Imi mai vine în minte aia de pe splai de la Grozăvești.

O mașină transformer ar fi cea mai sigură soluție având în vedere durerea-n cur pe care o au ăștia care se ocupă de drumurile din București. Deși parcă văd că la norocul nostru mașinile o să se transforme în muncitori români care or să se ducă agale și-o să se așeze-n cur la margine de gard, o să scoată un ziar și-o bere și-o să muncească în cel mai pur stil românesc.

Naturally capable.

1 Comments Naturally capable

  1. 2nash

    Ei hai, ca nu-i chiar durere-n cur a astora care se ocupa de drumuri si nici Bucurestiul nu mai e cum era, cel putin la drumuri. De cand esti in Bucuresti? 2000-2002 iti zice ceva? Ce naiba, pana si Iliescu a facut pe vremea aia cu o coloana prezidentiala, 40 de minute de pe Turda pana la Lujerului… :-)))

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *