Next generation

 Noroc cu pensiile facultative. Zilele trecute am postat o poză făcută unui “anunț” scris pe ușa unui metrou. Mai jos o să aveți o mostră de exprimare a unui student (da, a luat bacalaureatul) al facultății de Automatică și Calculatoare din Universitatea Politehnică București.

learning

După ce-ați citit de câteva ori (ca să fiți siguri c-ați înțeles), observați vă rog și poza de pe id-ul lui. N-o să mă întreb cum a reușit ăsta să intre în facultate pentru că știu deja. E unul din efectele negative ale testelor grilă precum și al faptului că au cam scăzut și standardele facultăților din lipsă de studenți (deh, vrei mai mulți bani de la buget, ia studenți mai mulți).

Însă chiar îmi pun întrebarea cum naiba a reușit să treacă de bacalaureat. Dacă de ăla cu anunțul în metrou nu știam nimic (dacă e elev, student, sculer-matrițer sau șterge parbrize în intersecții), faptul că ăsta este student mă sperie teribil. Este o dovadă clară a modului în care funcționează educația la noi în țară. Prost.

10 Comments Next generation

 1. AlexD

  lasa ca eu stiu un politehnist care acum 1 an a auzit prima oara de youtube (omul are vreo 25 de ani acum) si incerca sa intre pe u2.com ca asa intelegea el ca se scrie youtube

  Reply
 2. nexus

  Mai stiam eu de un “specimen” paralel cu matematica intrat in Politehnica (si cu bursa din ce-mi amintesc).
  Se duce dracului viitorul tarii…

  Reply
 3. cosu

  Omfg a retard. H4x0r his breinz!!!1

  Acum serios vorbind e o problema de mentalitate si cu politehnistii astia. Te plangi de aia din anul 1? Sa vezi in anii 3 si 4 aceleasi aberatii. Pe grupul seriei intreba o domnisoara acum ceva vreme cum se rulau niste exemple de opengl(ele fiind oferite ca surse trebuiau compilate …)

  Cei mai multi nu au treaba cu spiritul tehnic. Multi invata pentru ca au auzit ei ca dupa ce termini poti sa iti iei casa si masina mai usor decat aia de la ase.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *