Nimic de spus

Câteva mii pentru a-i comemora pe cei care-au plecat prea devreme dintre noi vineri seară.

Data viitoare când unul dintre guvernanți vă va scuipa în freză de sus aveți grijă să stați acasă, să protesteze doar 20-30 de amețiți.

Apoi să tragem repede o cruce pe piept, să ne rugăm la doamne-doamne și să mergem în club sperând că de data asta nu pățim nimic. Pentru că nah, poate așa ne place nouă să murim tineri, uciși de ignoranță, corupție și șpagă organizată. Poate suntem mândri cu specimene gen Becali pe care-l respectăm că aruncă cu bani la nici o zi după ce-a aberat cretinătățile cu “sataniști”.

Să-l iertăm și pe Oprea că doar a gestionat bine situația și pe Ponta că doar s-a întors din Mexic la timp și pe Iohannis că doar a apărut și în public de data asta, nu doar pe Facebook. Să rămânem în continuare sclavii acelorași idioți pe care-i merităm.

Claudiu, bagă berea la rece. Suntem și noi pe drum.

 

1 Comments Nimic de spus

 1. Sabotor

  Pai boss, cand guvernantii ii pis… pardon, scuipa-n freza nu arde.

  Romanu’ obisnuit nu-i in stare sa faca legatura dintre legile aplicate/respectate la misto combinate cu o coruptie generalizata si un incendiu dintr-un club.

  Romanu’ mediu o sa fie multumit daca patronii (sau un administrator, ceva) vor fi condamnati la inchisoare, la fel cum au fost multumiti cand o asistenta a fost condamnata pentru incendiul ala de la maternitate. Pentru ca e greu sa gasesti cauza, mai bine tratezi efectul ca oricum se racesc micii si incepe meciul (pentru gospodari)/suleiman magnificul (pentru gospodine).

  In plus, daca iesi in piata sa arati ca esti solidar cu cei morti/raniti, primesti mai multe puncte bonus la coolness decat daca iesi sa strigi impotriva unuia din guvern care abuzeaza de functie si-si tranteste coloana oficiala chiar daca n-are dreptul (ca tot e subiect recent). E de bine sa arati ca esti solidar cu victimele, a aratat-o (la TV) si o idioata care era atat de implinita de faptul ca n-a iesit sambata in club de parca vineri s-ar fi luptat cu flacarile in clubul ala.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *