Politice

Mă tot amuză în ultimile zile încercările celor din R/C (Realitatea/Catavencu) de a-l propulsa pe Crin Antonescu pe post de viitor contracandidat direct al lui Traian Băsescu. Ce nu prea iau ei în calcul este faptul că și-au dresat mult prea bine cititorii/telespectatorii în perioada pro-Băsescu și acum ăia nu-s chiar așa de ușor de deviat. Nu de alta da’ până la urmă, tot sunt nițel mai inteligenți decât ai altora.

Bun, mai sunt și nițel penibili comparându-l pe Crin Antonescu cu trinitrotoluenul (editorial Bușcu în Cotidianul) sau chiar cu Obama. Să fim serioși, e un politician sub-mediocru și fără prea multă carismă.

În altă ordine de idei trebuie să ai un pic de umor ca să ai un candidat la președinție care provine dintr-un partid de dreapta (ce-i drept centru-dreapta, încă) și pe care să-l cheme Antonescu.

5 Comments Politice

 1. CristiG

  L-ai vazut aseara pe Antonescu la Gandea in direct? A fost o emisiune in care Antonescu a fost scos ca un Mesia, cel care ne va scapa de Basescu, omul ales sa castige alegerile prezindentiale. Toata emisiunea s-a vorbit ca si cum Antonescu a castigat deja alegerile sau nici macar nu se pune problema ca nu le va castiga.

  Am impresia ca media din Romania are tendinta de a copia cazul “Obama” – Obama a fost deja ales de media in state, cu mult inainte de alegeri, ceea ce, evident, a influentat mult votul unora.

  Oricum, eu nu (mai) votez cu Basescu!

  Reply
 2. Un ratacit

  Antonescu e un politician cu bun simt, care nu jigneste, injura si se imbata prin bodegi. Se apropie mai mult de imaginea pe care trebuie sa o aiba un presedinte, care, pana la urma, e foarte importanta, puterile lui fiind limitate. Presedintele e mai mult de decor. Lasand deoparte conotatiile istorice ale numelui, Basescu iti suna mai bine? Ma duc sa deschid geamul…

  Reply
 3. Meekuu

  De a il = de a-l != de-al

  Asumat rușinica și corectat. Se mai întâmplă și pe la case mai mari.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *