Buh-bye BSG

Și s-a terminat și Battlestar Galactica. S-a terminat frumos (deși oarecum așteptat).  Pot spune ca-i cel mai bun serial vazut vreodata. Contrastul dintre atmosfera întunecată de pe parcursul serialului și cea din final este impresionant.

Pentru fanii înfocați vine și UserFriendly cu ceva pe măsură :

P.S. Ce mi-ar place să se mai potolească fătucile alea de pe tvblog cu balele lasate dupa diverse personaje masculine din serialele TV.

1 Comments Buh-bye BSG

  1. nexus

    Finalul mi se pare absurd pentru un serial SF. Lasand faptul ca imi aminteste de filmele cu “mesaj crestin”, pe de o parte nu explica foarte multe chestii, iar pe de alta e complet naiv.

    Faci o greseala (de doua ori) dupa care speri ca uiti de ea si nu o sa o mai repeti??? Exista si vorba “cei care uita istoria sunt condamnati sa o repete”. Foarte dezamagit de final. Daca ultima batalie a fost bine facuta, finalul m-a lasat cu impresia de “si de ce am stat eu de fraier sa vad asta???”.

    Compar acum cu finalul de la Babylon 5 si faptul ca acolo, desi au fost 5 sezoane, ultimul sezon a avut niste idei “comprimate” pentru ca stiau ca nu vor mai avea buget de inca un sezon. Si acolo apar niste elemente care sugereaza divinitatea, dar ceva mai putine si mai bine fundamentate (vezi “plecarea” lui Sheridan).

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *