Raiffeisen phishing

Încă un phishing îndreptat către clienții Raiffeisen :

 

Cred că-i cea mai afectată bancă din punct de vedere al atacurilor tip phishing. IP-ul către care trimite link-ul este  74.208.70.67.

9 Comments Raiffeisen phishing

 1. enzo

  poti face te rog un forward la mailul cu pishing (daca ai) la mine pe mail?
  enzo arond personal punct ro .
  multumesc frumos.
  tot strang pe ele sa vad ce si cum, doar doar reusesc sa prind un fir la ei. :)

  Reply
 2. sin

  raiffeisen sunt targetati pentru ca’s prea zgarciti sa ofere token-uri/digipass-uri/etc pentru “two factor strong authentication” la utilizatorii privati ai bancii.

  ei iti cer la logare pe crapul lor de site de e-banking: user + pass + 2 cifre aleatoare din numarul de card. si mai su si nesimtirea sa zica ca asta e two factor auth…

  Reply
 3. E-nigma

  si eu am cont la ei si culmea, n-am primit niciunul dintre mesajele care circula de ceva vreme. ei dau (intern, utilizatorilor) lunar Alerte de securitate cum ca sa nu-ti dai datele. acuma, daca nu te duce capul si pui botu’, a ta e tzeapa. cat despre digipass, yuck. sunt plecat din .ro si ultimul lucru pe care l-as vrea e sa-mi car ala dupa mine peste tot! e super simplu asa, cari doar cardul pt a putea face operatiuni (platit tel, de exp). pana la urma nici macar el nu-ti trebuie, ci doar numarul lui. credeti ca fraierii ar fi mai greu de pacalit daca au Digipass?!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *