Roblogfest 2008

Ca mai toată floarea blogosferei aseară eram și eu moț prin Fabrica. Partea frumoasă a început de pe la intrare unde am stat la coadă “ca pe la cluburile din state” cum ziceau unii sau “ca la carne, lapte, brânză, ouă” cum am spus eu. Și trăind în România tind să prefer varianta mea.

P’afară coadă, înăuntru plin ochi. N-aveai loc s-arunci un muc de țigară. Trendinezi, emo kids, party animals sau oameni care veniseră pur și simplu să socializeze erau înghesuiți într-un spațiu relativ mic, cu muzica dată relativ prea tare. Cum în naivitatea mea am crezut că pe badge o să pot folosi un pix pe care o să-l găsesc pe la cineva în interior, badge-ul a rămas cumințel la mine în buzunar virgin și neatins.

Am socializat cu piticu și cu cine-l ține pe el cu multă dragoste supt papuc, cu avionaru cu cabral (care mi-e dator cu un tricou 3XL :P ) și-am stat pe lângă grupa voce.ro nehotărât dacă s-o tai acasă au ba. Venisem direct de pe la muncă, eram cu mașina după mine, n-am putut să beau decât 2 beri și-n rest Lipton da’ au fost câteva momente relativ funny. Cum ar fi ăla în care Pamfil (Jeg’s pet) îi administra un sex oral lui Buddha (cei drept, oarecum constrâns). Moment prins pe aparatul foto al lui Piticu (care cred că ne-a pozat și-n găurile cele mai intime).

Poate greșesc eu da’ cred c-ar fi prins mai bine o atmosferă ceva mai liniștită care să încurajeze socializarea.

Ah, și era să uit întrebarea serii. “Cine pula mea e copșăneanul ?”

L.E. Ca să nu mai zic modul în care s-a prezentat așa-zisul wireless din locație.

L.L.E. (Că tot mi le aduc aminte pe măsură ce trece timpul). Unul din motivele pentru care n-am mai rezistat după ora 12 a fost faptul că eram și sătul de băut Lipton dar și faptul că m-am dus să mă piș într-o budă în care nu curgea picătură de apă la robinet. Nu de alta da’ nu se face să socializezi cu lumea după ce-ai stat cu mâna pe problemă.

6 Comments Roblogfest 2008

 1. iLL

  :)) pai cine te-a pus sa bei o tona de lipton bre? e si logic ca te-ai dus la buda. Intrebare: unde dracu ai stat ca te-am vazut numa cand am intrat si dupaia OHA!

  Reply
 2. Meekuu

  Care dintre ele ?

  Și da, e funny în sensul de penibil. În rest nu-i decât un alt bădăran în mulțimea de idioți din țara asta.

  Reply
 3. Paul Hodorogea

  nu stiu

  mie in general imi place de BADEA si de CIUTACU pentru ca spun lucrurilor pe nume.

  Si simt ca oameni de acest tip nu vor trai prea mult. Sigur se va gasi cineva sa-i doboare prin forță fizică. Garantez.

  Si totusi.. articolul care l-a citit Badea in emisiune despre abonament )) era intradevar PERSONAL.. da el l-a luat ca articol de ziar:D

  in fine

  aaaa p.s.

  respect pentru Andrei Gheorghe :)

  ăla tot rupe tot ce-i stă in cale..
  iar documentarele pe care le-a făcut despre eminescu sunt senzationale.

  Reply
 4. Meekuu

  Badea și Ciutacu spun lucrurilor pe nume ?

  Mdah, asta lasă impresia. Badea pe de-o parte se dă inteligent și cult iar pe de altă parte recurge la glume de cartier cu care speră să impresioneze încă 2-3 “ciumpalaci”.

  Ciutacu ? Bleah, câteodată am impresia că gura lui e fix gaura curului lui Voiculescu.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *