Schimb de bere

M-a mâncat undeva în seara asta și-am luat 12 cutii de bere Redd’s din Auchan. Era la promoție, eram curios așa c-am luat cu grămada fără să știu cum e.

Acasă am pus o halbă, am scos niște porumb prajit (nu popcorn) și m-am pregătit de a savura liniștit o bere după o zi de muncă. Și-am luat o gură de bere. În secunda 2 era cât p’aci s-o scuip la loc în halbă. Probabil c-aș fi scuipat-o dacă nu mi-ar fi spus creierul, Homer style, “e totuși bere, berea nu se risipește”. Așa c-am strâns din dinți și-am băut-o. O impresie sinceră ?
În nici într-un caz nu-i Salitos. Seamănă mai mult c-o bere ceva mai slaba peste care a turnat cineva Fanta Lemon. Yuck !

Să zicem că mai las încă una să încerce și prietena gustul. Dar mai am încă 10. Ce naiba fac cu ele ?

Cine vrea 10 cutii de Redd’s la schimb cu niște bere normală ?  M-am gândit să fac și-un concurs aici și să le dau ca premiu. Dar n-ar fi nici frumos și nici cinstit din partea mea să fac asta.

8 Comments Schimb de bere

 1. sorin

  Nu ar fii corect sa bagi berea ca premiu. Adica tie nu ti-a placut si razi de altii. Poate gasesti pe cineva care doreste aceasta bere. Eu unu n-am baut si nu vreau sa ma risc:)

  Reply
 2. vidu

  “ce tie nu iti place altuia nu face” :)
  in alta ordine de idei poti face si tu un concurs ca cel cu periute de dinti a lui zoso… poate castiga aceeasi persoana, sa se poata spala pe dinti dupa o bere nasoala la gust… ;)

  Reply
 3. ABS

  @vidu poate exista oameni carora le place Redd?
  Eu am luat demult un bax de Guiness… vorba aia, bere super laudata, alea alea. Am luat 2 guri din cutie si nu mi-a placut… da’ deloc. Asa ca am dat-o cuiva caruia ii place.

  Reply
 4. serban

  nu inteleg berile astea cu aroma de lamaie; eu astept cu interes sa apara o lamaie cu gust de bere, jur ca voi bea numai limonada :D

  Reply
 5. enzo

  Berea buna incepe cu Ursus (Ursus e bere, Salitos, Corona – bere mexicana suck, e ca si cum ai bea un Ursus pe care l-ai desfacut, l-ai agitat, l-ai inchis la loc, l-ai desfacut si iar l-ai agitat apoi l-ai deschis pentru consum).
  despre cea mai buna bere uite aci:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Trappist_beer
  e pe bune cea mai buna. :)
  si o Timisoreana e mai buna decat un Salitos, fara vrajeala.
  Redd’s ? a ! da! e pentru femei. :P , pe bune.

  Reply
 6. damutz

  Berea sa stii ca mie imi place.Chiar are un gust interesant.Daca mai stateai in militari,dadeam o fuga si le beam la jeg la terasa :P.asa, stai prea departe

  Reply
 7. Soul

  Cum poti sa compari Timisoreana si Ursus cu Corona si salitos in primul rand salitos e bere cu tequila si in al doilea rand nu ai cu sa le compari pt ca, Corona si salitos sunt prea fine in comparatie cu majoritatea berilor din lume. Bere romaneasca e de cacat sincer nu as beao nici daca mi-ai da bani. Berile cele mai bune sunt: Paulaner,Hoegaarden,Guinness, Bud si multe altele aceste beri sunt in clasa Corona Salitos sa Spunem clasa A iar ce spuneti voi Ursus si restul berilor romanesti sunt undeva Prin Clasa C cam asa le-as clasa eu sincer o bere romaneasca buna a fost Azuga demna de clasa B in parerea mea.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *