Că tot se apropie versiunea 2.3 WordPress, am făcut o serie de schimbări pe aici. Nu, n-am început cu tema. Mai întâi am făcut un backup complet pe baza de date și am pus o versiune de wordpress pe curat undeva pentru că în cea veche mi-am băgat nasul de multe ori și unele chestii începuseră să nu meargă tocmai ok (widget-urile spre exemplu).

După care am pus la loc baza de date, am reparat faza cu diacriticele și am uzat plugin-ul cu replace (thanks to zoso).

De abia p’aici am trecut la teme. Am pus tema veche dar, din cauză că eram un pic nemulțumit și sătul de temă, am căutat și alternative. Și am găsit-o pe cea prezentă. Am aranjat-o pe ici pe colo, am pus BOFH excuses în header, am setat widget-urile pentru diversele plugin-uri folosite, am instalat și restul plugin-urilor și gata. Toate treburile astea făcute pe o adresă separată de prezenta. Cand am fost gata am schimbat doar vhost-ul din apache și setarile din blog.

Mai sunt mici schimbări de făcut (de tradus diverse părți din temă) dar pe aste cred că le fac după apariția versiunii 2.3. Momentan aș dori să știu dacă cineva descoperă bug-uri în funcționalitate.