După cum se poate vedea am schimbat (iar) tema. Nu am premeditat treaba asta dar am gasit tema asta si mi-au plăcut anumite chestii pe la ea.

Am mai scos din zdrăngănelele colorate și am modificat pe ici pe colo câteva culori și o să mai lucrez pe la ea ori până o stric de tot și revin la tema veche ori până-i găsesc o formă ideală. Tema originală se cheama Redoable și o găsiți aici.

CSS-u e criminal din cauză că nu există niște nume de clase pentru elemente mai clare. Am stat o grămadă să caut ce vroiam prin css (ca de obicei îl modific cu vim sau mcedit direct pe server).

BOFH excuses e la locul lui în header, plugin-ul anti-spam cu calcule aritmetice e și el la locul lui și mai rămâne să pun scripturile de la trafic.ro și statistics.

Ca de obicei, aștept feedback.

Update: Am reparat si search-ul (am trecut pe tag-uri din cauza lui dar merge ok acum) și am rezolvat și link-urile din footer (care nu mergeau în Opera). z-index face figuri în Opera. Sau invers. Whatever, începe să-mi placă tema.

  • Reparat și titlul + BOFH excuses din header (sper că arată bine acum).
  • Zoso mi-a atras atenția (politicos :D) că nu poate să posteze comentarii. Reparat și asta. (pusesem scriptul pentru antispam într-un if și nu era activ decât pentru cei care comentaseră deja. Problem solved now. Mai exista un mic bug cu ajax-ul la comentarii dar nu afecteaza funcționalitatea. O să-l repar și pe ăla.
  • Sunt câteva mici chestii care-mi plac la tema asta. Faptul că-i mai lată și că se vede bine atât pe o rezoluție de 1024×768 cât și pe rezoluții mai mari și pe wide screen. Nu arată ca un marcaj rutier după cum bine zice sagesse. Imi place plugin-ul cu ultimile comentarii pentru că arată câte comentarii sunt pe fiecare post. Îmi place blogroll-ul pentru ca schimbă ordinea aleator. Îmi place jucaria cu clasele care îmi permite să scriu chestia asta pe un fond portocaliu. Mai sunt câteva clase pe care le pot folosi (cu fond verde, galben, gri, roșu și albastru), dar promit că n-o să abuzez.

Cam atât legat de temă. Trecem la chestii serioase.