Seriale (HD)TV

N-am mai scris de mult un post legat de serialele văzute în ultima vreme. Poate și pentru că n-a mai apărut nimic remarcabil în perioada asta de criză. Dar am luat de la 0 câteva seriale mai vechi, am început să urmăresc și câteva mai noi și acum pot să dau o listă ceva mai consistentă.

Am văzut (aproape în întregime, mai am vreo 2 episoade și filmul cu același nume),  Dead Like Me. Creat de Brian Fuller, responsabil și pentru Pushing Daisies. Excelent serial. Amuzant, cinic și mult mai bun decât Pushing Daisies (la care am renunțat după 10 episoade de plictiseală).

Am început de la 0 Psych. Serial care m-a surprins într-un mod extrem de plăcut. Mi-a adus aminte de Scrubs și m-a prins iremediabil în mreje. Am ajuns cu el la zi și aștept deja episoadele noi din ianuarie 2010.

Și cam atât cu vechiturile. Începem cu noutățile în domeniu.

Defying Gravity. Neașteptat de bun și cu o poveste decentă. Anulat de ABC pe motive legate de audiență. Firefly anyone ? Chiar atât de jos a ajuns media IQ-ului încât numai prostiile alea cu vampiri să facă rating ? Cam nasol. Mai e un episod de urmărit și cam gata.

Flash Forward. Tot de la ABC, tot ușor SF. O idee destul de bună însă stricată de implementare. O tot scaldă de câteva episoade și începe să-mi aducă aminte de “Day Break”. Cred c-o să renunț în curând la a mă uita la el.

Stargate: Universe. Îmi era dor de SG-1, mă consolam chiar și cu Atlantis dar nu era necesar să copieze BSG ca să readucă audiența în franciza Stargate. Nu, sincer acum. Înțeleg că de la Deep Space Nine care-au copiat Babylon 5 s-au prins ăștia că pe la SF-uri mai merge dacă schimbi câte ceva pe ici pe colo. Da’ nici chiar așa. Încă mă uit dar mai mult din masochism așa.

White Collar. A început de curând și am văzut primul episod. Dar pare interesant și ceva mai inteligent realizat decât toate serialele noi apărute. Cred că-i singurul câștig din ultima vreme și sper să nu-l anuleze și pe asta.

În rest, House, Mentalist (îmi plac aluziile din Psych referitoare la Mentalist), Numb3rs, 2& a half men, Fringe și evident, Dexter.

7 Comments Seriale (HD)TV

 1. Alex

  incearca neaparat Life si Lie to Me…Life este fenomenal, 2 sezoane, serial incheiat/anulat (finalul este facut frumos, nu lasa chestii majore neexplicate), Lie to Me este la sez 2 si este foarte bun

  Reply
 2. ktx

  SG-U incepe sa (ma) plictiseasca, dar e totusi SG ;) [nu merita HD]
  Dexter inca ruleaza. :-) [merita HD]
  Aaa.. si The Simpsons ? Nimeni ?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *