Sometimes you win

… sometimes you lose.

In facultate avem cateva automate cu diverse chestii. Avand in vedere ca pe o raza de cateva sute de metri bune nu exista mai nimic de unde sa iei ceva, astea sunt singura alternativa. In afara de faptul ca nu stiu sa dea rest, se mai intampla sa-ti si manance banii complet sau sa ramana diverse chestii dupa care tu tanjesti, agatate undeva prin interior. Cand mananca banii nu prea ai ce sa-i faci fara sa-l distrugi complet. Cand ramane cate ceva agatat eu m-apuc si-l scutur pana cade. Altii se pare ca nu fac acelasi lucru din moment ce, in urma cu 10-15 minute, am castigat in plus o sticla de Sprite ca la jocurile alea stupide cu monezile. Cu alte cuvinte am lasat sa cada peste ea o alta sticla de Ice-Tea.

Today I won. Tomorrow it’s his turn.

2 Comments Sometimes you win

  1. kit

    la mine in firma e doar automat de cafea… nu prea ai ce sa castigi, decat atunci cand uita vreunu sa-si ia restul din tavita (astea chiar dau rest)
    da’ de obicei pierzi, daca esti din afara si nu stii cum merge treaba… ca masina n-are pahare, tre’ sa vii cu cana ta… si daca n-ai… te uiti cum curge cafeaua in gol… eventual intinzi mana si bei din pumn…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *