Start again…

Am fost la o bere asta seara. Poate cea mai importanta “bere” pentru mine din ultima vreme, din simplul motiv ca am apucat sa reprosez tot ceea ce aveam de reprosat unei persoane. Persoana care mi-a fost sef si oarecum prieten in ultimii 2 ani de zile si care sper sa-mi fie in continuare mai mult prieten si mai putin sef. Desi n-am baut multe beri ma simt extrem de relaxat si de eliberat de multe ganduri “dusmanoase”. E o senzatie extrem de relaxanta in contextul actual si care sper sa dureze ceva vreme.

Daca respectiva persoana a inteles sau nu nemultumirile mele este mai putin important. Eu unul ma simt eliberat de faptul ca am avut acele nemultumiri si nu am putut sa mi le exprim intr-un context in care sa pot fi bagat in seama. E treaba lui daca din momentul de fata va lua o hotarare vis-a-vis de ceea ce am avut de zis sau nu. Momentan sunt disponibil sa pot lucra la fel cum am facut-o si pana acum ceva timp, inainte de a aparea problemele actuale.

Ce pot sa spun. Sper sa aiba si altii in industrie un sef la fel de deschis la dialog ca cel pe care-l avem noi aici. Sper ca dupa ce ma plictisesc de muncit de placere si pe bani putini sa pot sa dau de un sef pe jumatate la fel de deschis ca cel de aici. Ceea ce va doresc si voua…

Bafta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *