SysAdminDay – InMemoriam

SysAdmin Appreciation Day a fost în ultimii ani o “sărbătoare” care a trecut pe lângă mine fără să îmi dau seama. Nu că n-aș fi apreciat (sau mai știi ?) dar pur și simplu m-am luat cu altele și m-am trezit prea târziu.

Anul ăsta, ultima vineri din luna Iulie pică pe 31. Și am o rugăminte către toți “adminii” care ajung dintr-un motiv sau altul pe aici. Am pus ghilimelele pentru că nu-i obligatoriu ca rugămintea s-o respecte doar ei. Aș vrea ca anul ăsta, SysAdmin Appreciation Day s-o sărbătorim în memoria lui Alex ( Stari.ro ). În principal datorită faptului că el administra varianta .ro a “sysadminday”. Și că, deși nu l-am cunoscut decât prin intermediul internetului, sunt sigur că se bucură pe undeva văzându-ne cum bem o bere în cinstea lui. Dacă aș ști unde este înmormântat i-aș duce și lui un six-pack.

Așadar vă rog să nu vă speriați dacă pe 31 iulie nu veți vedea decât o pagină mare și neagră cu o halbă de bere pe ea. Nu s-a întâmplat nimic. Doar omagiez un om pe care aș fi vrut să-l cunosc mai bine și nu am avut ocazia.

6 Comments SysAdminDay – InMemoriam

 1. Dojo

  Nu sunt bautoare de bere, dar Alex merita sa ies din “rutina’. vom bea si ne vom gandi la ce a fost frumos in viata sa si ne vom ruga ca familia sa aiba puterea de a trece peste drama care i-a lovit anul trecut.

  Reply
 2. Sebastian

  Wow… Ai dreptate! A trecut deja mai bine de un an! Pacat de el, a fost un om bun.

  Daca stie cineva unde este inmormantat Alex, poate mergem cu o coroana si pe urma ne strangem undeva la o bere.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *