În iunie 2008 Alex de pe stari.ro pleca dintre noi în urma unui accident stupid. Nu am avut ocazia să-l cunosc față în față niciodată dar ne citeam reciproc. Printre altele, Alex deținea domeniul sysadminday.ro. De aproximativ un an am mai încercat prin diverse metode să fac să apară pagina respectivă din nou online. N-am reușit.

Prin urmare anul ăsta am cumpărat domeniul “thesysadminday.ro” ca să fim și noi, sysadminii României, reprezentați cumva de ziua noastră. Teoretic aș vrea să fac ceva mai mult cu domeniul ăsta decât să afișez o pagină statică de “La mulți ani !”. Aș vrea să ne unim cumva și să creștem o comunitate. Eu vin cu hostingul și cu domeniul voi veniți cu ideile. Momentan am pus un wordpress cu buddypress pe el. Că nu puteam să las domeniul nefolosit tocmai acum în pragul “zilei internaționale a berii sprijinite de servere”.

“SysAdmin Appreciation Day” cum îi spune ei (zilei) la carte este în ultima vineri (zi aleasă pe sprânceană numai bună de scos adminul din noi la bere) din luna iulie. Inițiativa a fost a lui Ted Kekatos (cu care am și avut un scurt schimb amical de mail-uri la câteva zile după ce-am pus wordpress-ul de pe site up and running).  Deci anul ăsta pică pe 29 Iulie. Eu unul voi bea o bere și voi posta ceva + poze pe site-ul mai sus amintit.

Și undeva într-un colțișor să ne amintim și de Alex.