Scrii, nu scrii, vremea blogului trece…

Cum chef de însemnări prea profunde n-am, o să notez pe scurt ce-am mai făcut/observat în ultima vreme.

Mai am aproximativ o lună până plec în concediu. Până atunci mă bucur de o semi-vacanță. A trecut o perioadă ceva mai agitată și pe căldura asta oricum n-ai chef de nimic. Prin urmare am stat mai mult p’acasă, am citit Philip K. Dick și/sau mi-am pierdut timpul jucându-mă Runes of Magic (da, “mulțumită” lui PigBrother).

Azi am trecut pe la muncă și cu ocazia drumului cu mașina prin centru am constatat că și găurile din asfalt se dilată de la căldură. Un ditai crater pe care altădată (mai săptămâna trecută) îl luam lejer printre roți acum mi-a dat ceva fiori reci când am constatat că sunt mici șanse să mai reușesc treaba asta (am reușit cu mici zdruncinături).

Observ (sau poate doar mi se pare) o tendință destul de nasoală în ultima vreme pe toate planurile. Cred că-i tot de pe la criză da’ nu pot să bag mâna în foc. Am senzația că dau de tot mai mulți incompetenți prin companiile care oferă servicii. De la angajați RDS care la întrebarea legitimă legată de viteza lor de upload extrem de limitată (da, în alte rețele se mișcă mai prost decât ADSL-ul) până la răspunsul unei cucoane de pe la Orange România care insistă la telefon că un contract semnat la Orange Shop nu-i semnat cu Orange România și că orice problemă trebuie discutată acolo. Și astea-s doar 2 exemple din ultimele zile. Ar mai fi BCR-ul care mă pune pe drumuri pentru Internet Banking (pe care l-am activat cam acum 2 ani după ce-am stat 2 ore la coadă și acum s-au trezit să schimbe nu știu ce rahat și mă cheamă din nou la bancă pentru că nu au auzit de mijloace moderne de comunicare sau de baze de date), Banca Transilvania care cică vrea datele personale (pe care le-am dat anul trecut) și în general cam toată floarea cea vestită a companiilor de care m-am lovit în ultima vreme.

Acum ori că au constatat companiile că cea mai “inteligentă” reducere a costului este punerea pe liber a angajaților cât de cât competenți și mai bine plătiți și angajarea de “carne de tun” proaspătă la juma’ de preț, ori s-au cărat majoritatea în urma reducerilor salariale, ori e prea cald și nimeni nu mai are chef de nimic (nici măcar de-a arăta o minimă urmă de inteligență).

Revin în postul următor cu o rugăminte cât se poate de serioasă.

1 Comments Scrii, nu scrii, vremea blogului trece…

  1. TheBride

    Cred ca si asta cu bancile e tot de la caldura. Deunazi o cuconitza de la BRD m-a trimis acasa sa-mi citesc extrasul pe ultimele 30 de zile desi, pentru ca abia imi activasem Internet bankingul de la ei, nu era disponibil decat din momentul activarii. Lame. Cred ca li s-a dilatat creierul si s-au latit circumvolutiunile.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *