Time-out

O tai câteva zile din București așa că vă las de capul vostru câteva zile. Să fiți cuminți, să nu înjurați, să țineți post, să vă duceți la biserică, să vă faceți cruci, să aprindeți lumânări și să nu vă îmbătați ca porcii după aia.

O să fac și un concurs până mă întorc. Cine povestește cele mai haioase întâmplări petrecute de Paște până mă întorc eu din mica vacanță va primi cadou o chestie din ASTA. Un singur premiu, un singur câștigător. Asta ca să mai existe ceva animație pe aici :D.

Să “pașteți” și voi fericiți !

4 Comments Time-out

  1. Nae

    Nu stiu daca e chiar amuzanta intimplarea, dar merita povestita. In fine, acum vreo 6-7 ani, dupa Paste, cind s-a terminat postul, am fost invitat la o nunta a unui vecin. Chef mare, distractie de 3 zile, bautura multa, tot tacimul. Faza nasoala a fost cind ne-a trasnit noua prin cap sa plecam cu masina intr-o localitate apropiata, la un club sau asa ceva. Am ajuns, am mai consumat ceva si acolo, am mai dansat, etc. Partea cu adevarat nasoala a fost cind un amic de-al meu a realizat ca si-a pierdut telefonul; in concluzie, trebuia cautat! Deci, pagubasu` s-a gindit ca ar fi bine sa mearga pe jos in fata masinii, sa se uite cu atentie pe sosea poate ii cazuse din masina, Dumnezeu stie cum! Ca noi in niciun caz nu stiam cum! Si am facut aproape 10 km la pas, cu idiotul in fata masinii, cautind telefonul pe care de altfel l-a si gasit, in masina, unde ii cazuse din buzunar. Ca sa nu-ti explic mistourile pe care le-am auzit de la restul prietenilor care ne puneau tot felul de intrebari perfect logice: de ce nu ai sunat, sa vezi daca il auzi, de ce ai mers pe jos daca l-ai pierdut clar in masina, doar nu mergeai cu decapotabila, de ce ti-a luat 10 km de “aer curat” ca sa-ti pice fisa sa suni sa verifici unde e, etc. Eh, asta e, alcoolul nu te face destept…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *