Today I hate

RCS. Copilul sărac al familiei RDS/RCS dar totuși copilul care i-a adus în majoritatea blocurilor din București.

Mă uimește faptul că imediat cum bate nițel vântul mai tare s-a terminat cu juma’ din posturile TV transmise de RCS. No signal.  Nu mă interesează scuzele lor. Mă interesează doar faptul că, deși plătesc lunar abonamentul TV, tocmai atunci când plouă afară și nu pot să stau la o bere pe terasă, TV-ul devine inutil.

Muie bă !

6 Comments Today I hate

 1. z3us05

  stai linistit ca nici la UPC nu e mai bine, la prima ploaie mai zdravana nu mai merg decat 2-3 posturi, antena, pro tv si Tvr 1.

  Reply
 2. LittleBro

  daca au antenele la subsol ce vrei?! aici e si pe aici (cta) si la upc si la rcs. sunt curios cum se comporta boom sau dolce in conditii de ploaie

  Reply
 3. Znuff

  Depinde foarte mult de conditiile atmosferice (nori in special, nu conteaza ca-i ploaie sau zapada). Conteaza si de cat de bine “se prinde” satelitul respectiv din locatia respectiva. Conteaza pana si ce LNB si Receiver folosesc pt. receptie.
  Sunt multe variabile care tin de buna functionare a receptiei satelit. De exemplu nu stiu cati stiu dar pe timpul verii pierzi legatura cu anumiti sateliti din cauza pozitiei soarelui pentru cateva secunde (vorbesc foarte serios). Ah, iar cea mai tare faza e in momentul in care nu ai site/filtre/dopuri/whatever pe LNB/C si se baga mustele sau insectele in el :D atunci e funny!

  Receptia satelit depinde de foarte multe chestii… Ce sa-i faci daca la noi televiziunea digitala terestra e mult in urma? N-am mai fi avut nevoie de antene satelit pt. toate posturile romanesti.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *